Căutare Live

Imagini exclusive. Cum negocia Giovanni Becali cu datornicii: „Dacă-mi dai banii te tai de pe listă, dacă nu, tai...”

„Becali, mafiotu'”, cum îi plăcea să se alinte, discută în cei mai duri termeni cu persoanele care-i datorează bani și le explică pe îndelete cum de la 500 de euro omul nostru a ajuns să fie nevoit să achite „doar” 82.000 de euro

„Becali, mafiotu'”, cum îi plăcea să se alinte, discută în cei mai duri termeni cu persoanele care-i datorează bani și le explică pe îndelete cum de la 500 de euro omul nostru a ajuns să fie nevoit să achite „doar” 82.000 de euro.

Lucrurile sunt simple. Atunci când din acei bani fostul impresar trebuie să îi cumpere soției un buchet de flori se dezlănțuie nebunia pentru că doamnei nu-i plac trandafirii, iar Giovanni e nevoit să-i ia magnolii, să-și lase mașina pe stradă și așa mai departe.

Pentru toți care-i contestau valoarea corespunzătoare! Ea este iubita cu piele fină a lui Andrei Versace, regele fițelor... Bucureștiul nu mai are nevoie de REBU. Vișinescu a găsit soluția pentru curățenia generală!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ultimele știri