Antena Căutare

Vișinescu se întoarce mai feroce ca oricând! Lumea nu l-a uitat cum s-a descurcat în calitate de administrator de bloc!

Primul episod al noului sezon „În puii mei” începe sâmbătă, 24 februarie, de la 20.00, iar unul dintre personajele care nu va lipsi din cea de-a patra serie este torționarul Alexandru Vișinescu.

În trecut, acesta a semănat panică printre elevii unui liceu din București sau angajații unui supermarket. Unul dintre momentele cele mai amuzante care l-au avut protagonist pe fostul torționar este acela în care se ocupă de bunul mers al lucrurilor într-un bloc obișnuit al Capitalei.

„În puii mei” se întoarce în casele românilor de „Dragobete”! Versace, regele fițelor îți predă o lecție de cum să agăți... Fuego atunci și acum! Imagini RARE cu marele artist la un azil de bătrâni: „La New York, admiratorii de culoare săreau p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x