Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Câte operații estetice are Bianca Pop, ispita Insula Iubirii

Florina Bianca Pop, ispita Insula Iubirii, era o persoană complet diferită înainte de operațiile estetice prin care a trecut în ultima perioadă. Despre intervențiile pe care Bianca Pop le are a vorbit chiar ea, fără ocolișuri.

Bianca Pop înainte de operații estetice

Florina Bianca Pop, ispita Insula Iubirii, era o persoană complet diferită înainte de operațiile estetice prin care a trecut în ultima perioadă. Despre intervențiile pe care Bianca Pop le are a vorbit chiar ea, fără ocolișuri.

Pop Bianca Florina, sau ispita Bianca de la Insula Iubirii, așa cum o știu mulți dintre fanii show-ului Antena 1, nu se sfiește să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Ispită pe Insula Iubirii, Bianca Pop este conștientă de atuurile sale fizice și nu consideră că operațiile estetice sunt un subiect tabu, ba dimpotrivă. Ea însăși a dezvăluit toate intervențiile prin care a trecut.

„Mi-am făcut la cineva în Bucureşti buzele, pomeţii. Botox la frunte pentru că nu îmi plac ridurile de expresie în niciun caz. Când te machiezi, dacă ai riduri, se adâncesc. După, am continuat cu rinoplastie şi curând, pe 6 iunie, voi face a treia operaţie de schimbare de implant de silicon”, spunea Bianca Pop în urmă cu ceva timp, înainte de operația de mărire a sânilor.

Așadar, în total ispita de la Insula Iubirii are nu mai puțin de cinci intervenții estetice. Bianca Pop și-a pus botox, și-a operat pomeții și a trecut-o și printr-o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, rinoplastie. Ispita din show-ul de la Antena 1 a mai spus că are și implant cu silicon și fațete dentare.

Ba, mai mult, Bianca Pop a mărturisit că s-a gândit și la un implant la nivelul feselor, dar a renunțat la această idee, posteriorul ei fiind în continuare 100% natural.

Bianca Pop, implanturi cu 1,2 litri de silicon

Bianca Pop avea implanturi de 485 ml, destul de mari pentru felul cum arată, însă acum și-a dorit o mărime ceva mai mare, iar medicul i-a recomandat implanturi de câte 600 ml la fiecare sân.

Fanii au apostrofat-o, spunându-i că exagerează în privința cantității de silicon, doar că ea nu a fost cu nici un chip de înduplecat. Așadar, cu noul bust, Bianca Pop speră că va fi cea mai sexy ispită Insula Iubirii și îi va da pe bărbați pe spate.

Citește și: Bianca Pop, cu sânii dezgoliți! Și-a schimbat silicoanele. Imagini interzise minorilor – Video

Florina Bianca Pop, înainte de operații estetice

Înainte de operațiile estetice, Bianca Pop de la Insula Iubirii, arăta complet diferit, dar imaginile surprinse cu ani în urmă, pe vremea când era 100% naturală, nu o deranjează absolut deloc, ba dimpotrivă, își asumă complet felul cum arăta.

„Dacă tot va macină gândul cum arătam fără operaţii estetice, uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în rinoplastie, buze şi silicoane (…)”, a spus Bianca Pop, în dreptul unor fotografii cu ea înainte de operații estetice.

Bianca Pop, ispita Insula Iubirii, crescută doar de mamă

Bianca Pop a rămas fără tata la vârsta de numai un an. De atunci, ea a fost crescută doar de mamă și îi este recunoscătoare pentru felul cum a fost crescută.

”Să crești doi copii singură e foarte greu. Eu nu cred că aș putea face asta niciodată. Mama are cinci surori și toate și-au lăsat copiii și au plecat din țară pentru un trai mai bun. Mami însă nu ne-a lăsat niciodată, a avut mereu grijă de noi așa cum a putut ea mai bine și nu ne-a lipsit nimic”, a povestit Bianca Pop.

Citește și: Transformare uluitoare! Cum arăta ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii înainte de a deveni cunoscută. „Zici că sunt două persoane diferite”- Video​

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video