Antena Căutare

Alice simte că lucrurile scapă de sub control: „Dacă este atât de prost încât să dea cu piciorul relației, e treaba lui!”

Alin și Alice păreau că formează un cuplu sudat, care va rezista oricărei tentații. Numai că viața pare să le ofere surprize. Alice începe să-și piardă încredere în iubitul ei după ce vede filmările

Alin și Alice păreau că formează un cuplu sudat, care va rezista oricărei tentații. Numai că viața pare să le ofere surprize. Alice începe să-și piardă încredere în iubitul ei după ce vede filmările.

Insula iubirii e plină de tentații, iar atunci când stai departe de persoana dragă și îți petreci timpul alături de ispite superbe orice concurent este pasibil de greșeală. Gândurile negre o năpădesc pe Alice, care începe să-și pună semne de întrebare referitoare la sentimentele partenerului său.

Liber la ispite. Concurenții au primit dreptul de a-și alege persoana pe care o îndrăgește cel mai mult!... Hamude cu ochii în lacrimi. Absența iubitei sale îi strică petrecerea de ziua sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x