Căutare Live

Aseară, la Antena 1, Katy şi Ionuţ au părăsit Insula Iubirii. Ultima ceremonie a focului continuă luni, la Antena 1

Experienţa pe Insula Iubirii a ajuns în punctul culminant. Şase cupluri au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei.

Experienţa pe Insula Iubirii a ajuns în punctul culminant. Şase cupluri au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei.

Antena 1

După 21 de zile de când au ajuns în Thailanda, aseară, a sosit momentul în care partenerii au stat din nou faţă în faţă la ceremonia finală a focului, în penultimul episod Insula Iubirii. Ziua decisivă, ziua celor mai sincere şi răvăşitoare dezvăluiri şi a celor mai dramatice decizii continuă lunea viitoare, de la 20:30, în cel mai nou episod Insula Iubirii, la Antena 1.

Ultima ceremonie a focului continuă luni, la Antena 1

Aseară, primul cuplu a primit din partea gazdei celui mai fierbinte reality show, Radu Vâlcan, întrebarea mult aşteptată: „Veţi pleca de pe insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?”.

Katy şi Ionuţ au început testul suprem al relaţiei după ce un alt cuplu a părăsit insula şi au intrat în atmosferă direct în centrul acţiunii, la un bonfire unde Ionuţ s-a făcut imediat remarcat. Telespectatorii au urmărit cum cuplul, după o revedere emoţionantă, a luat decizia să părăsească insula împreună, însă testul nu se încheiase pentru ei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat cu Katy, la scurt timp după ce a ajuns în România! Cum arată viața ei în prezent

Întorşi în ţară, Katy a simţit să facă schimbări în viaţa ei. Nu uitase încă tentaţia, aşa că a mai încercat să se apropie de Marius – ispita cu care a rezonat cel mai mult pe Insula Iubirii. „A fost o perioadă de timp când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult.

Însă am făcut-o să înţeleagă că eu nu îmi doresc o relaţie cu ea, m-am simţit minţit că nu şi-a asumat ceva când eram pe Insulă. Am luat decizia de a-i spune că sunt cu cineva, ca să înţeleagă că nu sunt interesat. Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ, dacă eu mi-aş fi dorit o relaţie cu ea!”, a mărturisit Marius.

Luni, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii alegerilor protagoniştilor, care au ajuns în punctul culminant al experienţei lor pe Insula Iubirii, în cadrul ultimului episod al celui mai fierbinte reality show.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rareș și Cerasela s-au întâlnit la bonfire. Ce și-au spus și cum au reacționat când s-au revăzut

Şase femei şi şase bărbaţi care se credeau în relaţii indestructibile s-au aruncat plini de încredere în aventura vieţii lor, iar la finalul celor 21 de zile au tras linie şi au văzut cu ce au rămas. Alegerile lor din ultimul episod al reality show-ului, precum şi povestea lor după câteva luni de la revenirea în ţară vor putea fi urmărite luni, de la 20:30, la Antena 1.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Rareș despre căsătoria cu Cerasela. Ce detalii au ieșit la iveală... Insula Iubirii sezonul 6. Oana și Cristina și-au spus ceva complet neașteptat. Imagini nedifuzate de la bonfire...
Ultimele știri
x