Antena Căutare

Cad măștile pe „Insula iubirii"! A pus ochii pe ispită și a început jocul seducției! Atracția e din ce în ce mai puternică

Hannelore Ulrich, deși în zona oficială își păstrează masca de femeie adusă cu forță la „Insula Iubirii", rănită și îndurerată, a demonstrat contrariul prin acțiuni și interacțiuni.

Hannelore Ulrich, deși în zona oficială își păstrează masca de femeie adusă cu forță la „Insula Iubirii", rănită și îndurerată, a demonstrat contrariul prin acțiuni și interacțiuni.

Hannelore Ulrich și-a descărcat frustrarea prin lacrimi ascunse de cameră. Însă, ulterior, prezentarea ispitelor feminine i-a adus lui Hannelore zâmbetul pe buze, ea considerând că le este superioară acestora.

Pe fondul relaxării, Hannelore a avut timp să remarce ispita cea mai potrivită ei. „Atât știu, că pe tine te cheamă Andi. Atât am reținut”, a spus ea.

„Și eu pot greși, nu numai el”, a concluzionat apoi Hannelore, care și-a etalat formele preintr-un dans oriental, după ce a văzut că iubitul ei, Bogdan, dansează cu ispitele.

De altfel, Hannelore l-a și ales pe Andi, care s-a hotârăt să își canalizeze atenția pe ea.

„Sincer da, mă așteptam să mă aleagă pe mine, dar era o posibilitate să nu mă aleagă”, a spus Andi.

„E provocarea mea personală. Faptul că pare imposibil de făcut mă face să îmi doresc și mai mult să îmi doresc acest lucru, să reușesc”, a spus el, în contextul în care Hannelore are nunta programată cu partenerul ei, Bogdan Ionescu.

Scandal pe „Insula Iubirii". A început o adevărată luptă pentru supremație. „Este un figurant!"... Concurs nebun pe „Insula Iubirii"! Întrecere pentru un salt cu parașuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x