Antena Căutare

Ce face Hannelore de la ”Insula Iubirii” după ce Bogdan a dezvăluit motivele divorțului! La asta nu se aștepta nimeni!

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” se bucură din plin de libertate după divorțul de Bogdan Ionescu. 

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” se bucură din plin de libertate după divorțul de Bogdan Ionescu.

Bogdan de la ”Insula Iubirii” a rupt tăcerea, în direct! Când s-a despărțit, de fapt, de Hannelore și ce a dus la separare: ”Au fost împreună, s-au întâlnit, dar...”

La scurt timp după ce acesta a dezvăluit care au fost motivele divorțului, Hannelore a ieșit în club, cu fetele, unde a petrecut pe cinste. Ba mai mult, ea s-a fotografiat alături de trei prietene și a făcut publică imaginea.

Zilele trecute, la ”Xtra Night Show”, Bogdan a dezvăluit ce a dus la separarea de Hannelore: ”Din punctul meu de vedere, am tot sperat că ne vom repara relația. (...) Eu nu cred că-i cu Andi și nici nu cred că va fi vreodată. Dar știu că au fost la un târg de nunți împreună, s-au întâlnit... Dar mai departe nu știu. Când ești într-o relație de atâta timp, nu prea vrei să recunoști lucrurile. Am stat, am discutat, am zis să ne mai dăm o șansă.”, a povestit el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ispita Eugenia de la „Insula Iubirii” este însărcinată în aproape 9 luni! A publicat prima poză cu burtica de gravidă. (...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x