Antena Căutare

Cine este ispita Dorian Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. A lucrat pentru artiști din România, inclusiv cu Loredana

Dorian Ungureanu s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 8, întrucât este o experiență pe care vrea neapărat să o încerce, mai ales că îl încântă ideea de seducție. Iată ce trebuie să știe publicul despre ispita masculină Dorian Ungureanu!

Cine este ispita Dorian Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. A lucrat pentru artiști din România, inclusiv cu Loredana Galerie
Cine este ispita Dorian Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. A lucrat pentru artiști din România, inclusiv cu Loredana | Antena 1

Un spirit libertin, căruia îi place să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața - așa îl vor putea descoperi telespectatorii pe Dorian Ungureanu. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 are 38 de ani și locuiește în Bali, unde este agent imobiliar, iar, ȋn paralel, a devenit jucător profesionist de poker.

Citește și: Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii

Tot ce trebuie să știe publicul despre ispita masculină Dorian Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8

Dorian Ungureanu este din Republica Moldova și a lucrat mulți ani ca dansator și coregraf pentru mulți artiști din România, inclusiv cu Loredana.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8 a dansat în cluburi, experiență care i-a oferit ocazia să călătorească sau să locuiască în mai multe locuri din lume: Londra, Milano, Macao, Hong Kong. În prezent, tânărul în vârstă de 38 de ani locuiește în Bali, unde a devenit jucător profesionist de poker.

Deși a avut puține relații, pentru că stilul de viață nu i-a permis să rămână mult mult timp într-un singur loc, tânărul nu ar spune „nu” unei relații serioase. Cu toate acestea, Dorian Ungureanu recunoaște că este un spirit libertin, căruia îi place să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața.

Mai mult, Dorian Ungureanu are un trup de invidiat, dat fiind anii de dans pe care îi are în spate și adoră ideea de joc al seducației, motiv pentru care rolul de ispită, dar și riscurile pe care personajul le implică îi vin ca turnate. În plus, tânărul abia așteaptă să se joace de-a cuceritorul și, cum spune el, să sărute iubitele altora.

Citește și: Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 15 iulie, la Antena 1

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Aurelian Păduraru de la Insula Iubirii, sezonul 8. Din ce face bani tânărul... Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x