Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Diana, de la Insula Iubirii, face lumină în cazul problemelor de sănătate: „Puteam să neg acțiunile mele, dar am ales să fiu corectă și să nu o fac”

 

Controversele legate de problemele de sănătate cu care s-ar fi confruntat îndrăgita concurentă a reality-show-ului difuzat de Antena 1 au fost spulberate chiar de aceasta, într-o postare lămuritoare pe rețelele de socializare.

"După cum ați observat, au apărut mai multe speculații, cu privire la comportamentul pe care l-am avut in cadrul emisiunii "Insula iubirii" difuzat pe postul de tv Antena1. 
Vreau sa va aduc la cunoștiință următoarele: Toate acțiunile pe care le-am avut in cadrul emisiunii au fost făcute cu buna știință, fără a fi influențați in nici un mod de către producătorii emisiunii.
Aceasta emisiune a fost pentru noi mai mult decât o distracție. Ne-a ajutat sa ne redescoperim ca oameni și sa abordam altfel anumite situații din viata noastra. Persoanele care apelează la aceasta emisiune nu sunt in relații tocmai Ok. Majoritatea cuplurilor au probleme foarte grave, iar venirea la aceasta emisiune inseamna pentru ei una din doua: ori se consolidează relația, ori aleg drumuri diferite. (...) Puteam sa neg actiunile mele (chiar daca era stupid sa o fac, avand in vedere ca sunt filmata) si sa pretind ca e "un rol". Puteam sa zic: "Am fost fortata, drogata, euforica, beata, etc" (chiar daca este aberant sa spun asa ceva) doar pentru a ma "scoate basma curata" in fata celor care sunt suficient de naivi incat sa creada minciunile mele. AM ALES SA NU O FAC!  

Personal, va spun atat: TOT CEEA CE AM FACUT IN ACEASTA EMISIUNE ESTE FACUT DIN DORINTA MEA, de la date-uri, la activitati pe insula, la apropieri de ispita, declaratii, actiuni, etc. Nimeni nu mi-a impus nimic. Puteam refuza orice nu imi era pe plac: de la iesiri in oras, la bautura, la activitati puse la dispozitie. Daca imi doream, puteam sta in casa, in pat, 18 zile - sau pana cand ma dadeau ei afara din show. Producatorii pun la dispozitie diverse lucruri. Firesc! Dar, daca vrei sau nu sa beneficiezi de ele, daca alegi sa partici sau nu la anumite activitati si imprudenta cu care tu, personal, alegi sa o faci, asta nu mai tine de producatori. Eu am facut greseli dar eu IMI ASUM si, in egala masura, am facut lucruri frumoase, mi-am asigurat amintiri unice si simt ca am evoluat. Nu regret participarea la acest show. Insa DA, ai nevoie de curaj pentru a te expune, asa cum esti tu cu adevarat, in fata unei tari si sa si poti sa iti asumi, ulterior", a scris Diana, fostul concurentă la "Insula Iubirii".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe