Antena Căutare

Foto! Punem pariu că nu îţi dai seama cine este în această poză? Indiciu: este una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii"

Tu ţi-ai dat seama despre cine este vorba? Hai că te ajutăm puţin: este iubita lui Robert. Da, e chiar Dee Dee! Cu mai puţine kilograme, ce-i drept!

Tu ţi-ai dat seama despre cine este vorba? Hai că te ajutăm puţin: este iubita lui Robert. Da, e chiar Dee Dee! Cu mai puţine kilograme, ce-i drept!

Dee Dee a devenit rapid una dintre cele mai controversate concurente de la "Insula Iubirii" după ce a decis să ia în bătaie de joc ispitele masculine. Jocul, însă, nu a ţinut prea mult iar concurenta noastră a lăsat garda jos şi a început să îşi seama că lucrurile pot lua o întorsătură rea pentru relaţia în care se află.

Speriată de imaginile în care Robert şi Anuryh devin din ce în ce mai apropiaţi, Dee Dee hotărăşte să se despartă de acesta. Cum vor evolua lucrurile pentru cei doi rămâne de văzut LUNI, DE LA 20:30, ÎNTR-UN NOU EPISOD “INSULA IUBIRII – TEMPTATION ISLAND”.

Foto! Îţi mai aduci aminte de Ramona de la "Insula Iubirii"? Fosta ispită a spus "DA!" iar acum este... Primele imagini din noul episod "Insula Iubirii"! Află totul despre cel mai recent cuplu venit în Thailanda: &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x