Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Bogdan a uitat-o pe Hannelore! Cum arată noua iubită a concurentului de la „Insula Iubirii”

Au apărut primele imagini cu iubita lui Bogdan, concurentul de la „Insula Iubirii”. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, fostul soț al lui Hannelore şi-a găsit, din nou, fericirea şi se iubește cu o brunetă sexy!

Au apărut primele imagini cu iubita lui Bogdan, concurent în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, fostul soț al lui Hannelore şi-a găsit, din nou, fericirea şi se iubește cu o brunetă sexy!

Bogdan Ionescu, fostul concurent de la „Insula Iubirii”, a trecut a trecut peste despărțirea de Hannelore și și-a găsit liniștea în brațele unei brunete sexy, alături de care se arată extrem de fericit.

Fostul soț al lui Hannelore a fost fotografiat în timp ce era sărutat cu pasiune de tânăra brunetă, un make-up artist cunoscut în Timișoara, care are doar 26 de ani!

Sursa: Antena Stars

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro