Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Premieră la Insula Iubirii! Geanina şi Costas, plictisiți cumplit împreună! „Ne ţin închişi aici. Nici nu avem ce să vorbim”

Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a mărturisit că acesta este bărbatul vieții ei.

„Ne țin închiși aici să ne facă să ne plictisim unul de altul”, s-a plâns Geanina, nevăzând șederea cu iubitul ei ca pe o oportunitate, ci ca pe o povară.

„Deja te-ai plictisit de mine”, i-a spus Costas.

Geanina și Costas au demonstrat că telefonul mobil este un liant în relația lor, acesta fiind singurul ce poate alunga momentele de penibilă tăcere.

„Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim”, a mai spus Geanina.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună”, a spus și Costas.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro