Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

Premieră la Insula Iubirii! Geanina şi Costas, plictisiți cumplit împreună! „Ne ţin închişi aici. Nici nu avem ce să vorbim”

Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a mărturisit că acesta este bărbatul vieții ei.

„Ne țin închiși aici să ne facă să ne plictisim unul de altul”, s-a plâns Geanina, nevăzând șederea cu iubitul ei ca pe o oportunitate, ci ca pe o povară.

„Deja te-ai plictisit de mine”, i-a spus Costas.

Geanina și Costas au demonstrat că telefonul mobil este un liant în relația lor, acesta fiind singurul ce poate alunga momentele de penibilă tăcere.

„Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim”, a mai spus Geanina.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună”, a spus și Costas.