Antena Căutare

„În rolul de ispită apelezi la toate armele”! Sorin Radu e mult prea sexy ca să-i faci față! Detalii picante din emisiune!

Sorin Radu, ispită în cel de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii, care are premiera astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a împărtășit despre experiența sa din această emisiune.

Sorin Radu, ispită în cel de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii, care are premiera astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a împărtășit despre experiența sa din această emisiune.

1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?

Mi-a plăcut faptul ca am trait momente unice in viata mea , am avut parte de tot felul de activități de care m-am bucurat foarte mult .

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?

Nimic de acolo nu mi s-a părut greu, ba din contra, chiar ușor. Poate cand am ajuns acolo m-am simțit putin obosit dar mi-am revenit repede.

3) Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?

Bineînțeles in rolul de ispită trebuie sa apelezi si la alte "arme", uneori chiar trebuie sa si minți putin pentru a-ți atinge scopul.

Nu pot sa zic ca mi-a părut rau de cei din cuplu, ba din contra cred ca le-am deschis ochii si le-am facut un bine . Ecuația e simpla, daca iubești cu adevărat nu înșeli .

4) Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?

Nu pot sa zic ca este o diferența mare in ceea ce am fost acolo si acasa .Sunt aceasi persoana plină de viata, cu zâmbetul pe buze, carismatica .

Dar sa nu uitam ca in Thailanda am avut rolul de ispita si am facut tot posibilul sa imi duc sarcina pana la capăt .

5) Ce ai invățat despre tine odată cu participarea la această emisiune?

Odata cu participarea la aceasta emisiune am învățat ca viata iti rezerva o mulțime de surprize si ca trebuie sa ai foarte mare încredere in tine ca bărbat .

INTERVIU EXCLUSIV! Robert Popescu, vikingul de la "Insula Iubirii", vorbeşte deschis despre experienţa din Tha... Ramona, ispita care va înnebuni bărbații de la „Insula iubirii”! Are un corp de zeiță și va face orice ca să seducă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x