Antena Căutare

Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ce s-a întâmplat după ce ispitele au oferit ghirlandele. Ce cuplu și-a petrecut noaptea cu pasiune

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 au primit ghirlande de la ispitele feminine și de la cele masculine, în semn de simpatie. Iată ce au făcut după ce s-a terminat ceremonia.

colaj foto cu bianca giurca, poza cu concurentii de la insula iubirii sezonul 7 si poza cu un cuplu in camera de hotel Galerie
Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat după ce concurenții au cunoscut ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Concurenții veniți la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relațiile au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut că ispitele le vor oferi câte o ghirlandă care să le dovedească simpatia către aceștia. Printre cei mai câștigați s-au numărat Marius, partenerul Mariei, Ema, Claudia și Bianca.

Ce au făcut concurenții după ce au primit ghirlandele din partea ispitelor masculine și cele feminine. Cum s-au bucurat de ultimele ore petrecute împreună cu partenerii lor în ediția din 22 iunie 2023

Maria a părut foarte rezervată pe durata ceremoniei de primire a ghirlandelor, la Insula Iubirii sezonul 7, ba chiar s-a bucurat că Marius, iubitul ei ar fi primit cele mai multe din partea ispitelor.

Însă, la finalul filmărilor din acea seară alături de Radu Vâlcan, în mașina care îi ducea către hotel, Maria și Marius au avut parte de o conversație mai diferită față de cele purtate în fața ispitelor și a prezentatorului tv.

„Recunoaște în fața națiunii: sunt eu cea mai tare ispită pentru tine?”, îl întreabă Maria pe Marius.

„De ce te prostești? Văzuși camera asta și gata te-au luat puterile?”, îi răspunde Marius partenerei sale cu care a venit pe Insulă. „Păi ce vrei să zic?”, răspunde ea. „Nimic!”, spune el.

Cele cinci cupluri s-au odihnit în stilul lor propriu, diferit unul de fiecare. Dacă pentru Maria și Marius noaptea a fost una liniștită, odihitoare, pentru cuplul format din Răzvan și Ema, noaptea a fost una mai pasională și tandră, iar camerele de filmat au surprins totul.

„Răzvan, pe cât e de nebun, pe atât e de romantic!”, a zis concurenta.

Cu siguranță, toate cele cinci cupluri sunt pregătite să pornească în aventura care le va schimba viața, la Insula Iubirii în sezonul cu numărul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Claudia Florescu și ispita Roxana Rapailă, schimb de replici, de față cu toți. Ce a urmat... Insula Iubirii, record de audiență. Maria Ilioiu și Matei Negrescu, ispitele-surpriză. Concurenţii aleg ispitele pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x