Antena Căutare

Certuri ca la ușa cortului! Răzvan o ia complet razna când vede iamginile cu Cati

 După ce Mari și Iulian au avut parte de o confruntare de zile mari, acum a venit rândul lui Răzvan să o confrunte pe Cati și să afle adevărul despre iubita sa!

După ce Mari și Iulian au avut parte de o confruntare de zile mari, acum a venit rândul lui Răzvan să o confrunte pe Cati și să afle adevărul despre iubita sa!

După 18 zile în care a stat departe de ea, Răzvan a încercat să pozeze în ceea ce nu este! A venit pe „Insula iubirii” extrem de sigur de faptul că iubita sa este fidelă și îl ascultă întru totul.

Concurentul a încercat pe cât posibil să pozeze în bărbatul macho, dar zilele au trecut și nesiguranța și-a făcut loc în sufletul său. Degeaba a încercat să devină centrul atenției pe insula băieților, căci nu a avut nicio șansă în fața lui Ionuț Gojman, care a fost mereu sufletul petrecerilor.

Răzvan a încercat apoi o apropiere de ispita Dana, dar refuzul ei arătat că Răzvan nu stă bine nici măcar la capitolul seducție.

Timpul a trecut și, între timp, Cati s-a apropiat tot mai mult de ispita George, lăsând deoparte orice fel de reținere.

Aventura la emisiunea „Insula iubirii” a luat sfârșit și acum a venit marele moment al confruntării! Ce adevăruri cumplite au ieșit la iveală după ce Răzvan și Cati s-au întâlnit din nou?

Detaliile sunt cu adevărat șocante și se pare că atât Răzvan, cât și Cati, au numeroase secrete pe care le-au ascuns, până acum!

Se pare că Răzvan a mințit inclusiv atunci când a spus că o bate pe Cati, iar „Insula iubirii” îi arată acum adevărata față! Îi place să se laude și să mintă, ca să pară tipul dur!

Acum tot ce i-a mai rămas de făcut este să privească imaginile cu iubita sa și cu ispita George, în momentele lor fierbinți...Iar discuția ajunge să fie una ca la ușa cortului!

Ispita Cristi a luat DECIZIA! Rămâne sau nu alături de focoasa Mari? „Ce am trăit noi aici...”... Răzvan a luat-o razna de furie! Cum a reacționat când a văzut scenele amoroase cu Cati și ispita George de la „Insula iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x