Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Cu ce se ocupă, de fapt, Iustina. Concurenta i-a povestit totul lui Romeo. "E afacerea ta?"

Imaginile nedifuzate din casa fetelor, Insula Iubirii Plus, sunt disponibile în AntenaPLAY. Iustina și Romeo au încercat să se cunoască mai bine.

Galerie
Iustina a început să îi povestească lui Romeo despre cum l-a cunoscut pe Cornel și a vorbit foarte frumos despre el, spunând că ar face orice pentru el pentru că ea îl consideră bărbatul vieții ei. | A1

Iustina și Romeo au încercat să se cunoască mai bine, iar concurenta i-a povestit ispitei mai multe despre relația ei cu Cornel.

Iustina a început să îi povestească lui Romeo despre cum l-a cunoscut pe Cornel și a vorbit foarte frumos despre el, spunând că ar face orice pentru el pentru că ea îl consideră bărbatul vieții ei.

Cu ce se ocupă, de fapt, Iustina Loghin

Deși într-un an au trecut împreună prin foarte multe încercări, timp în care ea i-a demonstrate că este loială, acum e timpul ca acest test să scoată la iveală adevărul despre ei doi pentru că urmează să se căsătorească.

URMĂREȘTE INTEGRAL INSULA IUBIRII PLUS EPISODUL 3 ÎN ANTENAPLAY!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Andrei și ispita Diandra, discuție privată, retrași pe plajă. Ce și-au destăinuit

Romeo a întrebat-o ce va face dacă se vor despărți, iar Iustina a răspuns că e mai important ca ei doi să fie bine, decât să facă nunta. Cel mai important pentru ea acum este să vadă dacă unul dintre ei va cădea în ispită. Iustina a mai adăugat că ar anula oricând nunta dacă ei își dau seama că nu mai sunt potriviți unul pentru celălalt.

“Eu pot renunța oricând la orice. Pe mine mă interesează să fim noi doi bine. Daca e să nu se mai țină nunta, nu-I nicio problemă. Să-l văd dacă se poate abține”, a spus Iustina.

Romeo i-a vorbit și despre ce înseamnă, de fapt, cele 21 de zile. Acesta e numărul de zile necesare pentru a-ți crea un nou obicei și așa ar putea descoperi ea mai multe despre iubitul ei.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Atingeri „fierbinți” între Robert și ispita Larisa. Ce băiat a urmat o fată în cameră

Ea a zis că o să lase lucrurile să vină de la sine și o să facă doar ce simte. Iustina a mai menționat că nu ar face nimic doar ca să se răzbune, ci vrea să facă doar lucruri care o defines pee a ca persoană.

Romeo a întrebat-o pe Iustina cu ce se ocupă. Ea i-a povestit că e agent imobiliar și deține o firmă împreună cu Cornel.

URMĂREȘTE INTEGRAL INSULA IUBIRII PLUS EPISODUL 3 ÎN ANTENAPLAY!

Romeo a întrebat-o dacă e firma lui Cornel sau a ei, dar ea a zis că firma este a amândurora pentru că ea este asociat. Această firmă se ocupă cu ceramica de lux. Pe lângă toate astea, ea mai este și contabil în cadrul firmei pe care o dețin împreună.

Romeo i-a povestit că el este luptător de MMA și că îi place foarte mult ce face, aceasta fiind o nouă pasiune de-a lui.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Fetele au ales ispitele cu care iubiții lor vor ieși la date. Ce a putut să ceară Maria

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

În premieră la Insula Iubirii, ceremonia focului a avut spectatori în culise. Cea de-a treia ediţie a emisiunii, lider d... Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Marcel Andrei fără tatuaje și barbă. Bărbatul era de nerecunoscut în urmă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x