Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dezvăluirile Iustinei despre certurile cu Cornel de la începutul relației. Ce a povestit

În episodul 12 din Insula Iubirii Plus, Iustina I s-a destăinuit lui Teo. Concurenta i-a povestit că e dezamăgită de Cornel și crede că a fost fals cu ea în toată această perioadă.

Galerie
Iustina și Teo au stat pe plajă împreună, iar Teo a fost dispus să o asculte pe concurentă. Iustina i-a povestit despre certurile pe care le-a avut mereu cu Cornel și a descris felul în care se purta cu el. | A1

Iustina și Teo au stat pe plajă împreună, iar Teo a fost dispus să o asculte pe concurentă. Iustina i-a povestit despre certurile pe care le-a avut mereu cu Cornel și a descris felul în care se purta cu el.

Ce i-a povestit Iustina lui Teo despre certurile cu Cornel

Uitându-se în urmă, Iustina a zis că nu își dă seama dacă acasă, în România, Cornel se prefăcea că o iubește sau doar a jucat un rol. Teo a ascultat-o cu atenție.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Cornel a lămurit cine a fost „marea lui iubire”. Concurentul spune că Iustina a intrat în „transă”

“El plângea de multe ori, îmi spunea să nu-l las niciodată, că el mă iubește, că el nu se vede fără mine, că eu sunt ochii lui din cap. Mă mai certam cu el și, de exemplu, îi spuneam “Poți să pleci, Cornel. Fă-ți bagajul și pleacă”.”, a povestit Iustina.

Iustina a povestit apoi o ceartă dintre ea și Cornel în care ea l-a făcut să plângă, după ce l-a pus să își facă bagajul.

“Eu de multe ori plângeam că îl vedeam pe el că plânge și mă afecta”, a mai adăugat Iustina.

Teo i-a spus Iustinei că e normal ca și bărbații să își exprime sentimentele și să plângă uneori. Atunci Iustina a început să îi povestea despre o ceartă de-a ei cu Cornel când ea nu l-a lăsat până la urmă să plece din casă, deși ea îl dăduse afară.

Iustina a povestit că ea și Cornel ieșiseră în oraș și ea i-a zis să rămână împreună în club. Cornel a refuzat, iar acest lucru a înfuriat-o foarte tare pe Iustina. S-a certat cu el în drum spre casă și i-a zis să își strângă lucrurile și să plece. Cornel s-a dus în casă să își strângă bagajele, iar Iustina a rămas singură afară la aer și și-a închis telefonul.

Citește și: Reacția virală a unor fani Insula Iubirii când s-a întrerupt curentul în timpul emisiunii. Tot cartierul a răsunat: ”Corneeel”

Apoi Iustina a urcat în casă și l-a văzut pe Cornel că își făcea bagajul.

“El tot venea spre mine așa, și eu tot îl împingeam. (…) Știu că la un moment dat m-am purtat super urât atunci cu el că la un moment dat l-am tras așa de tricou că i-am făcut rană pe gât de la cât de tare l-am putut strange. (…) Și nu voia să mă lase, într-un final m-a lăsat. Măi, țipam la el de (…) zici că intrase satana în mine”, a mai zis Iustina.

Pe Iustina o deranjase faptul că iubitul ei frecventa cluburile de câte ori voia el cu alte femei, dar când i-a propus și ea o dată să meargă, el a refuzat-o și asta a dus la o ceartă monstru.

Cât își strângea bagajele, Cornel a început să plângă, iar Iustina a început și ea se plângă atunci când a văzut că lui îi pare rău.

“Am simțit și eu o chestie și mi-a părut rău. M-am ridicat în picioare și ne-am luat în brațe și am început să plângem amândoi”, a mai zis Iustina.

Apoi ea a povestit mai multe astfel de instanțe în care îl sun ape Cornel să verifice unde e și îl mințea că îl urmărește să vadă ce îi răspunde și dacă îl prinde cu alte femei.

Citește și: Claudiu şi ispita Ana Maria, sărut pătimaş la Insula Iubirii sezonul 8! Ce a ieșit la iveală. Ediția a fost lider de audienţă

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Claudiu nu s-a mai putut opune atracției și s-a sărutat cu ispita Anamaria. Ce a ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Diandra, curioasă dacă Andrei s-a apropiat de ea intenționat. Concurentul a recunoscut t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x