Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite au ales concurenții să meargă la întâlnire. Ce lucru neașteptat s-a petrecut

Iată că în ediția de astăzi, concurenții au ales primele ispite cu care vor să meargă la întâlniri. Ce veste le-a dat Radu Vâlcan.

Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite au ales concurenții să meargă la întâlnire. Ce lucru neașteptat s-a petrecut Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite au ales concurenții să meargă la întâlnire. Ce lucru neașteptat s-a petrecut | Antena 1

Concurențiiau avut de ales câte o ispită cu care să meargă la întâlnire. Iată cum au decis și ce veste neașteptată le-a dat Radu Vâlcan.

Primele ispite de la Insula Iubirii sezonul 6 care au fost alese pentru date-uri de concurenți

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 6 au avut de ales câte o ispită pentru a merge la întâlnire. Cum au arătat deciziile acestora:

„Veți alege ipsita cu care veți merge la prima întâlnire. Acum e rândul vostru să oferiți ghirlande, însă de data aceasta ispitele vor primi câte o singură ghirlandă”, le spune Radu Vâlcan.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora a făcut confesiunile la care nimeni nu s-a așteptat. Ce a „ascuns” concurenta Cerasela în bagaj

Alegerile făcute de concrenți le-au uimit chiar și pe ipsite:

„Pentru că am promis și mă țin întotdeauna de promisiune. I-am spus că o să ne întâlnim și îl scot la date”, spune Cerasela, după ce l-a ales pe Florin Cerghit.

„L-am ales pe Bogdan deoarece el are experiență în această emisiune și voi avea multe lucruri de învățat. Mă simt cumva vinovată”, spune Cristina după ce îl alege pe Bogdan Ionescu pentru date.

„L-am ales pe Marco pentru că mi se pare mai liniștit și eu mă simt la fel, liniștită, nu am nevoie de agitație și cred că o să rezonăm”, spune Lavinia după ce îl alege pe Marco pentru date.

„El nu e din România și vreau să aflu mai mult despre el”, spune Celia despre alegerea sa, Ali Habron.

„L-am ales pe Cristian pentru că ne înțelegem bine, avem multe în comun, ascultă manele”, spune Teodora despre alegerea făcută, Cristian Grgorescu.

„Am ales-o pe Maria că e o persoană foarte inteligentă, open-minded, că e spirituală”, spune Rei după ce a ales-o pe Maria Vornicu.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Reacția lui Alexandru când a primit o ghirlandă din partea ispitei Lavinia Dumitrescu. Ce a spus el

„Eu am ales-o pe Karincă fiindcă nu am interacționat deloc cu ea și vreau să le cunosc pe toate”, spune Bogdan despre ispita Maria.

„Eu am mers către Bianca, fără să știu că o cheamă Bianca”, spune Rareș.

„Am ales-o pe Lavinia în semn de apreciere pentru ieri și pentru că s-a deschis mai mult decât celelalte, dar și pentru că mi-a plăcut bucuria din ochii ei când a vorbit despre copilul ei”, spune Alex.

„Pentru că azi dimineața am stat la masă și am disuctat și suntem aceeași zodie și împărtășim perspective frumoase despre subiecte”, spune Sebastian.

Radu Vâlcan le dă o veste la care nu s-au așteptat de la Insula Iubirii sezonul 6

Prezentatorul tv îi anunță că acesta va fi ultimul moment în care cuplurile se reunesc, până la finalul testului.

„Gândiți-vă că poate fi ultimul moment împreună, vă veți vedea la finalul testului și veți ști atunci dacă plecați acasă împreună sau separat”, spune Radu Vâlcan, prezentatorul sezonului 6 de la Insula Iubirii.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Petrecerile de pe cele două resorturi încing spritele la Insula Iubirii: „Pe insula fetelor a avut loc un prim sărut!”... Insula Iubirii sezonul 6. Primul sărut de pe insulă a fost între două concurente. Cum s-au distrat la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x