Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cuplurile au profitat la maxim de ultimele momente de intimitate. Imagini „fierbinți”

Cele cinci cupluri au petrecut ultima lor noapte împreună, înainte a-și testa relația. Iată în ce ipostaze „fierbinți” au fost surprinși Iustina și Cornel în camera de hotel!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cuplurile au profitat la maxim de ultimele momente de intimitate. Imagini „fierbinți” | Antena 1

După primul lor bonfire, cele cinci cupluri s-au îndreptat către hotel, acolo unde au petrecut ultima lor noapte împreună, înainte de a se separa pentru 21 de zile. Ajunși fiecare în camere, tensiunea a fost la cote ridicate, însă unii dintre ei au știut cum să destindă atmosfera și să își ia rămas-bun așa cum se cuvine.

Citește și: Postare surprinzătoare făcută de Bianca Giurcă înainte de premiera sezonului 8. Ce a împărtășit în mediul online

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cuplurile au profitat la maxim de ultimele momente de intimitate din Thailanda

Atât Iustina și Cornel, cât și Bianca și Robert au avut parte de o noapte plină de reproșuri. Dis-de-dimineață, însă, Iustina și Cornel au decis să lase în urmă neînțelegerile și să profite din plin de ultimele momente de intimitate.

Cei doi parteneri au fost protagoniștii unor scene „fierbinți”, iar, după mai multe atingeri în pat, Iustina și Cornel s-au închis în baie, acolo unde au dat frâu liber pasiunii. Deși au fost feriți de camerele de filmat, lavalierele au înregistrat totul.

„Ziua a început foarte bine, chiar de dimineață am început să îi fac lui Cornel declarații. El, pentru mine, este totul. Mi se pare că ne potrivim rău de tot”, a spus Iustina la testimoniale/„Cred că înnebunea Cornel dacă nu se întâmpla asta”, a mai adăugat ea, după scena intimă din baie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Yana, fosta concurentă de la Mireasa, a fost la castingul pentru ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce a mărturisit

Premiera sezonului 8 de Insula Iubirii se vede în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan și cuplurile s-au întâlnit la primul bonfire. Ce secrete au ieșit ... Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan a anunțat o premieră. Vestea le-a luat prin surprindere pe fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x