Antena Căutare

Ispita Cătălina, mai sexy ca niciodată! După ce a fost agresată pe stradă, blondina nu se potolește. Pune pe jar toți bărbații cu posteriorul ei

După ce a fost agresată în plină stradă, Cătălina Manole de la "Insula Iubirii", a decis să facă ravagii în spațiul online.

După ce a fost agresată în plină stradă, Cătălina Manole de la "Insula Iubirii", a decis să facă ravagii în spațiul online.

Blondina îşi postează posteriorul pe reţelele de socializare.Fanii, extrem de încântați, au asaltat-o cu like-uri, scrie spynews.ro.

Blondina aproape că a uitat clipele de coşmar prin care a trecut, după ce un bărbat a început să o pipăie şi chiar să o bată.

Cătălina este una dintre cele mai iubite ispite de la Insula Iubirii și nu duce lipsă de admirația, bărbaților, chiar și după terminarea show-ului. Însă mulți înțeleg greșit prezența ei.

Tomiță, ai văzut-o? Elena de la „Insula iubirii”, răvășitor de sexy! Fanii: „Scufițo roșie, ne omori!”... Partenerul uneia dintre ispitele de la "Insula Iubirii", condamnat la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x