Antena Căutare

Loredana şi Liviu - atunci şi acum! Nervii şi crizele lui au reuşit să strice povestea de iubire

Povestea de dragoste dintre Liviu şi Loredana începuse cu nouă luni înainte ca aceştia să ajungă pe "Insula iubirii". Deşi diferenţa de vârstă dintre ei e de 12 ani, asta nu i-a împiedicat să se iubească. Măcar la început...

Povestea de dragoste dintre Liviu şi Loredana începuse cu nouă luni înainte ca aceştia să ajungă pe "Insula iubirii". Deşi diferenţa de vârstă dintre ei e de 12 ani, asta nu i-a împiedicat să se iubească. Măcar la început...

La primele filmări, se considerau un "cuplu de nebuni". "Ne distrăm de joi până duminică. Avem mulți prieteni și suntem petrecăreți. Ne plac vacanțele și excursiile”, mărturiseau Liviu şi Loredana.

Loredana era foarte îndrăgostită de Liviu

"Faptul că e ea cu 12 ani mai mică decât mine nu mă face decât să mă simt eu uşor bătrân, deşi spiritul meu e tânăr. Consider că am multe de învăţat de la ea", povestea Liviu.

De ce au vrut să participe la acest show? Pentru că au vrut aventură, au vrut să îşi facă prieteni noi şi să se simtă bine. Şi chiar aşa s-a întâmplat!

Liviu a recunoscut din prima secundă că este o fire vulcanică, extrem de agitată, care se enervează foarte repede. Dar nu ştia că acest defect al său avea să îi distrugă relaţia de iubire...

În primele ediţii ale emisiunii "Insula iubirii", lucrurile erau destul de aşezate şi liniştite pentru Loredana. Încerca să profite de timpul petrecut în Thailanda fără să exagereze cu ceva. Liviu, în schimb, începuse să îşi arate temperamentul.

Nervi întinși la maximum în casa băieților! Înjurături la adresa ispitelor, venite din partea lui Liviu

Crizele de nervi şi reacţiile necontrolate ale lui Liviu au făcut ca ispitele feminine să se distanţeze de el. În schimb, Loredana s-a apropiat din ce în ce mai mult de Raul, una dintre ispite.

Momentul în care Loredana a decis să pună punct relaţiei cu Liviu a fost unul şocant. Fiind luat de val, acesta a recunoscut în faţa unei ispite că şi-a bătut fostele iubite şi chiar şi pe Loredana. „I-am rupt coastele, am călcat-o în picioare”, povestea Liviu despre ce s-a întâmplat cu o fostă parteneră.

De aici, filmul s-a rupt pentru Loredana. Cu lacrimi în ochi şi extrem de ruşinată, aceasta a decis să spună "stop".

Loredana, despre separarea de Liviu: ”Dacă ar fi fost discret și nu spunea că mă bate, am fi mers înainte! Acum nu mai poate fi nimic între noi!”

În schimb, a devenit din ce în ce mai apropiată de Raul. Atât de apropiată, încât cei doi au ajuns să facă sex la întâlnirea în care au petrecut 24 de ore împreună... Fiind întrebat de reporteri ce s-a întâmplat între el şi Loredana, Raul a răspuns vag: "Nu pot să neg acest lucru".

Oare cum va reacţiona Liviu când va auzi aceste veşti? Vom vedea duminică, 12 iulie, în MAREA FINALĂ "Insula iubirii"!

Andreea şi Bogdan - atunci şi acum! Iată ce spuneau la începutul emisiunii şi cum s-a ales praful de relaţia lor... Deea, Cristi şi Tomiţă, într-un triunghi amoros fierbinte! Cum s-a distrus o relaţie de patru ani în trei zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x