Antena Căutare

Medana, răvășitor de frumoasă la botezul bebelușului ei! Echipa „Insula iubirii” s-a reunit la petrecerea de la Alba-Iulia. Cât rafinament!

Medana şi Robert, foşti concurenţi la "Temptation Island - Insula Iubirii", și-au creștinat în acest weekend bebelușul. Fanii au fost în extaz să-i vadă pe cei doi alături de micuțul Erick, mai ales că foarte mulți membrii din echipa emisiunii au fost alături de cei doi. 

Medana şi Robert, foşti concurenţi la "Temptation Island - Insula Iubirii", și-au creștinat în acest weekend bebelușul. Fanii au fost în extaz să-i vadă pe cei doi alături de micuțul Erick, mai ales că foarte mulți membrii din echipa emisiunii au fost alături de cei doi.

Micuțul pare să fi moștenit trăsături de la ambii părinți, deși fanii au declarat la unison că băiețelul e copia fidelă a tatălui lui. Medana a fost răvășitor de frumoasă, iar rochia i-a stat de minune! „Cea mai frumoasă mămică!”, au spus fanii.

Pe 10 octombrie Medana a născut un băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Erick. Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x