Antena Căutare

Nicoleta de la "Insula Iubirii" a recunoscut: "Da, mi-am făcut o operaţie estetică". Ispita e acum mai frumoasă ca niciodată

Face senzație cu formele sale,  iar acum Nicoleta de la "Insula Iubirii" se pregăteşte să se întoarcă în Anglia! De asemenea, focoasa blondă a recunoscut că şi-a făcut o intervenţie chirurgicală, iar numai după câteva zile pleacă în vacanţă.

Face senzație cu formele sale, iar acum Nicoleta de la "Insula Iubirii" se pregăteşte să se întoarcă în Anglia! De asemenea, focoasa blondă a recunoscut că şi-a făcut o intervenţie chirurgicală, iar numai după câteva zile pleacă în vacanţă.

"Am avut o operaţie la nas, cam atât. A decurs totul normal, m-am refăcut repede, din fericire. De fapt, a fost vorba despre un retuş. Acum, plec înapoi în Anglia să muncesc. În vacanţă, am fost în România", a povestit Nicoleta la Antena Stars.

Diana, de la Insula Iubirii, face lumină în cazul problemelor de sănătate: „Puteam să neg acțiunile mele, dar am ales să... Un nou cuplu a venit pe „Insula iubirii”! Cine sunt tinerii care își testează iubirea! „Care este cel mai rău lucru care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x