Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Nicoleta de la "Insula Iubirii" a recunoscut: "Da, mi-am făcut o operaţie estetică". Ispita e acum mai frumoasă ca niciodată

 

Face senzație cu formele sale,  iar acum Nicoleta de la "Insula Iubirii" se pregăteşte să se întoarcă în Anglia! De asemenea, focoasa blondă a recunoscut că şi-a făcut o intervenţie chirurgicală, iar numai după câteva zile pleacă în vacanţă.

"Am avut o operaţie la nas, cam atât. A decurs totul normal, m-am refăcut repede, din fericire. De fapt, a fost vorba despre un retuş. Acum, plec înapoi în Anglia să muncesc. În vacanţă, am fost în România", a povestit Nicoleta la Antena Stars. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe