Antena Căutare

Cristina Rotaru a transmis un mesaj ce i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii! Ce a anunțat și ce i-a spus Bianca Giurcă

La scurt timp după episodul 9 al emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Cristina Rotaru, soția lui Andrei, a transmis un mesaj neașteptat. Ceea ce i-a surprins pe fani a fost reacția avută de Bianca Giurcă, concurentă în sezonul trecut.

Galerie
Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a transmis un mesaj neașteptat | Antena 1

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii sezonul 8 pentru a demonstra că formează un cuplu puternic, capabil să facă față oricărei ispite din Thailanda. Totuși, Andrei s-a apropiat extrem de rapid de ispita Diandra și cei doi par de nedespărțit.

După ce a văzut tot mai multe imagini cu soțul ei, Cristina Rotaru a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat. Chiar și Bianca Giurcă, fostă concurentă, a dorit să îi transmită ceva.

Cristina Rotaru, soția lui Andrei, a transmis un mesaj ce i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 8. Ce a anunțat

Numeroși fani ai emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 o încurajează pe Cristina, pe măsură ce apar tot mai multe cu soțul ei bucurându-se de compania ispitei Diandra.

Articolul continuă după reclamă

„Ești un exemplu de putere. Cred că toată lumea care se uită la emisiune te iubește”, a fost mesajul transmis de un internaut.

Citește și: Ce mesaj a transmis Daiana, după ce a văzut ce reacție a avut iubitul ei când barca fetelor s-a apropiat de băieții aflați la date

„Mulțumesc pentru cuvinte! Nu știu dacă toată lumea o face, dar ceea ce mă bucură este faptul că oameni care nu mă cunosc personal își rup din timpul lor povestindu-mi trăiri reale, doar ca să-mi arate susținere sau sp mă întărească! Ador și ajută să vă citesc! Practic am oameni care luptă să mă trezească! Vă spun atât, eu sunt trează mereu. Fiți pe față, urmează să îmi arăt și mai mult puterea (în modul meu)”, a fost mesajul transmis de Cristina Rotaru în cadrul unui Story pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un alt Story, concurenta a transmis următorul mesaj: „Ceea ce faci și cum faci, te definește ca om, nu povestea pe care o spui oamenilor despre tine. Reține asta și nu uita că mai devreme sau mai târziu ceea ce faci va infirma sau va confirma povestea ta”.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, nouă replică dură pentru Andrei. Ce a scris pe internet

Nu puțini au fost cei care au reacționat imediat și au transmis încurajări concurentei. Printre ei s-a numărat și Bianca Giurcă din sezonul trecut, care i-a transmis un compliment.

„Ești extraordinar de frumoasă 😍”, a fost mesajul fostei concurente.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce poate fi urmărit vara aceasta la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii pune la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Ce mesaj a transmis Daiana, după ce a văzut ce reacție a avut iubitul ei când barca fetelor s-a apropiat de băieții afla... Noi imagini cu Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6! Cum arată în prezent concurenta și fiica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 9 septembrie 2024.  Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii
Super Neatza, 9 septembrie 2024. Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii Luni, 09.09.2024, 10:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x