Antena Căutare

Nu ai cum să îi rezişti! Ispita Marius Gogoaşe are planuri mari: "Pofta de aventură este atuul meu principal"

Fost concurent al emisiunii "Burlacița", Marius vine, de data aceasta, în postura de ispită în cadrul celui mai incitant show - "Insula Iubirii - Temptation Island"

Fost concurent al emisiunii "Burlacița", Marius vine, de data aceasta, în postura de ispită în cadrul celui mai incitant show - "Insula Iubirii - Temptation Island"

Marius și-a dorit să fie ispită în cadrul emisiunii și descrie toată experiența trăită în Thailanda ca fiind „o nouă aventură fantastică, de data aceasta însă pe meleaguri exotice”.

„Atuurile mele sunt optimismul, pofta de viață, de cunoaștere, de aventură. Cred că dansul, flirtul cu privirea și zâmbetul real, fără ascunzișuri sau false intenții sunt câteva dintre cele mai bune arme de seducție ale mele”.


Marius vrea, de asemenea să găsească explicații anumitor comportamente. „Am vrut să descopăr ce anume îi face pe oameni să se îndoiască de sentimentele lor, de integritatea morală a persoanei iubite, de cât de împliniți se simt alături de acea persoană”, declară ispită. „Inițial, toată lumea era fericită că se află în Thailanda. Ascundeau însă faptul că se temeau de ceea ce va urma și, clar, habar nu aveau ce îi așteaptă. Bărbații încercau să dea impresia că sunt foarte siguri pe ei, în timp ce femeile mi s-au părut mai relaxate”, dezvăluie Marius.

Dacă îi va cădea cineva în plasă vom vedea începând din această seară, de la ora 20:30, doar la Antena 1!

Promisiuni aruncate în vânt chiar şi după ani de relaţie?! Elena şi Saşa, unul dintre cuplurile de la "Insula Iubir... Special pentru doamne şi domnişoare! George, TRUP DE ZEU: "Vocea şi nebunia sunt calităţile pe care mizez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x