Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Povestea tristă de viaţă a Dianei, povestită cu lacrimi în ochi! Bruneta de la “Insula Iubirii”: “Pe fostul soţ l-am cunoscut pe Facebook. Am simţit că trebuia să mă căsătoresc cu el”

Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”


Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”

"Am plecat de acasă la 15 ani, am venit în Bucureşti pentru că părinţii mei au divorţat. Mi-a fost fost foarte greu atunci, e un subiect foarte sensibil. Aveam 13 ani când tata a plecat… Aveam mare nevoie de el. Mama lucra pe un salariu de nimic şi stăteam într-o garsonieră goală, fără mobilă, nimic. Aveam doar nişte haine şi câteva farfurii. Trebuia să fac ceva, aşa că am plecat să muncesc. Am minţit ca să mă pot angaja”, a povestit printre lacrimi concurenta.

Diana şi-a deschis sufletul şi a spus totul şi despre fostul soţ. “L-am cunoscut pe Facebook. Eram într-o perioadă tristă… A venit de câteva ori la mine acasă. M-am măritat pentru că am simţit că aşa o să fie mai bine. Avea 40 de ani. Cununia civilă a fost foarte frumoasă. Am stat trei ani cu el, mi-a fost ca un tată, a investit în mine foarte mult, inclusiv în şcoala”.

URMĂREŞTE VARIANTA NECENZURATĂ A EMISIUNII “INSULA IUBIRII – TEMPTATION ISLAND” DOAR PE ANTENA PLAY.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video