Antena Căutare

Povestea tristă de viaţă a Dianei, povestită cu lacrimi în ochi! Bruneta de la “Insula Iubirii”: “Pe fostul soţ l-am cunoscut pe Facebook. Am simţit că trebuia să mă căsătoresc cu el”

Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”


Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”

"Am plecat de acasă la 15 ani, am venit în Bucureşti pentru că părinţii mei au divorţat. Mi-a fost fost foarte greu atunci, e un subiect foarte sensibil. Aveam 13 ani când tata a plecat… Aveam mare nevoie de el. Mama lucra pe un salariu de nimic şi stăteam într-o garsonieră goală, fără mobilă, nimic. Aveam doar nişte haine şi câteva farfurii. Trebuia să fac ceva, aşa că am plecat să muncesc. Am minţit ca să mă pot angaja”, a povestit printre lacrimi concurenta.

Diana şi-a deschis sufletul şi a spus totul şi despre fostul soţ. “L-am cunoscut pe Facebook. Eram într-o perioadă tristă… A venit de câteva ori la mine acasă. M-am măritat pentru că am simţit că aşa o să fie mai bine. Avea 40 de ani. Cununia civilă a fost foarte frumoasă. Am stat trei ani cu el, mi-a fost ca un tată, a investit în mine foarte mult, inclusiv în şcoala”.

URMĂREŞTE VARIANTA NECENZURATĂ A EMISIUNII “INSULA IUBIRII – TEMPTATION ISLAND” DOAR PE ANTENA PLAY.

Luni, Bianca se va săruta pentru prima dată cu Sorin, pe „Insula iubirii”. Cel mai așteptat moment din Thailanda!... Fetelor nu le vine să creadă! Două dintre ispitele masculine de la “Insula Iubirii” au părăsit Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x