Povestea tristă de viaţă a Dianei, povestită cu lacrimi în ochi! Bruneta de la “Insula Iubirii”: “Pe fostul soţ l-am cunoscut pe Facebook. Am simţit că trebuia să mă căsătoresc cu el”

Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”


Comportamentul Dianei poate fi acum explicat! Concurenta s-a destăinuit reporterilor de la “Insula Iubirii”

"Am plecat de acasă la 15 ani, am venit în Bucureşti pentru că părinţii mei au divorţat. Mi-a fost fost foarte greu atunci, e un subiect foarte sensibil. Aveam 13 ani când tata a plecat… Aveam mare nevoie de el. Mama lucra pe un salariu de nimic şi stăteam într-o garsonieră goală, fără mobilă, nimic. Aveam doar nişte haine şi câteva farfurii. Trebuia să fac ceva, aşa că am plecat să muncesc. Am minţit ca să mă pot angaja”, a povestit printre lacrimi concurenta.

Diana şi-a deschis sufletul şi a spus totul şi despre fostul soţ. “L-am cunoscut pe Facebook. Eram într-o perioadă tristă… A venit de câteva ori la mine acasă. M-am măritat pentru că am simţit că aşa o să fie mai bine. Avea 40 de ani. Cununia civilă a fost foarte frumoasă. Am stat trei ani cu el, mi-a fost ca un tată, a investit în mine foarte mult, inclusiv în şcoala”.

URMĂREŞTE VARIANTA NECENZURATĂ A EMISIUNII “INSULA IUBIRII – TEMPTATION ISLAND” DOAR PE ANTENA PLAY.

Ultimele știri