Antena Căutare

Scene FIERBINȚI! S-a format primul cuplu pe „Insula iubirii"? „Este crème de la crème"

Mirela Baniaș a spus despre bărbații ispite că sunt „foarte frumoși, irezistibili”, dar despre unul dintre aceștia ea a afirmat că este „la crème de la crème”.

Mirela Baniaș a spus despre bărbații ispite că sunt „foarte frumoși, irezistibili”, dar despre unul dintre aceștia ea a afirmat că este „la crème de la crème”.

„Sunt foarte frumoși, irezistibili. Nu au fost în nicio ediție așa”, a spus Mirela despre bărbații inspite, după care a precizat că Mircea este „la crème de la crème”.

„Suntem un pic mai apropiați și mai legați decât ceilalți. Suntem mai mult timp împreună, vorbim mai mult, relaționăm mai mult”, a spus Mircea despre relația lui cu Mirela Baniaș.

„E o atracție fizică”, a spus el despre ce îl leagă în prezent de Mirela.

În plus, ispititorul Mircea a mai spus că i-ar plăcea să o sărute pe Mirela, cu care a fost surprins în ipostaze destul de intime.

„O să încerc să mă apropii mai mult de ea”, a mai spus Mircea.

Mirela Baniaș (35 de ani) și iubitul ei, Ionuț Gojman (32 de ani), s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Concurs nebun pe „Insula Iubirii"! Întrecere pentru un salt cu parașuta... Mirela, destăinuiri tulburătoare din cea mai întunecată perioadă a vieții ei: "Am fost închisă cu criminale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x