Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Burlacul

O mai ții minte pe Geanina de la Insula Iubirii? Și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, iar acum a suferit o nouă transformare

Toată lumea se întreabă cemai fac cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”. În emisiune au făcut show, dar nici în viața reală nu sunt prea cuminți. Mai mult, s-au transformat și sunt de nerecunoscut. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele.

Toată lumea se întreabă cemai fac cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”. În emisiune au făcut show, dar nici în viața reală nu sunt prea cuminți. Mai mult, s-au transformat și sunt de nerecunoscut. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele.

Denisa s-a transformat ea însăși într-o ispită și a făcut show, goală, în această vară, la o terasă. Paparazzi spynews.ro au pus mâna pe imaginile incendiare.

După ce a fost înșelată de Costas și criticată de ispita Andi, Geanina și-a dat seama că tot lângă bărbatul de acasă e cel mai bine, căci ea și Costas formează un cuplu și în prezent. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, și-a aplicat extensii și chiar și-a schimbat culoarea părului.

Mai mult, în presă au apărut informații potrivit cărora ea și Costas așteaptă un copil!