Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

O mai ții minte pe Geanina de la Insula Iubirii? Și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, iar acum a suferit o nouă transformare

Toată lumea se întreabă cemai fac cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”. În emisiune au făcut show, dar nici în viața reală nu sunt prea cuminți. Mai mult, s-au transformat și sunt de nerecunoscut. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele.

Toată lumea se întreabă cemai fac cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”. În emisiune au făcut show, dar nici în viața reală nu sunt prea cuminți. Mai mult, s-au transformat și sunt de nerecunoscut. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele.

Denisa s-a transformat ea însăși într-o ispită și a făcut show, goală, în această vară, la o terasă. Paparazzi spynews.ro au pus mâna pe imaginile incendiare.

După ce a fost înșelată de Costas și criticată de ispita Andi, Geanina și-a dat seama că tot lângă bărbatul de acasă e cel mai bine, căci ea și Costas formează un cuplu și în prezent. Geanina este concurenta care a făcut cele mai mari schimbări la nivel fizic: și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, și-a aplicat extensii și chiar și-a schimbat culoarea părului.

Mai mult, în presă au apărut informații potrivit cărora ea și Costas așteaptă un copil!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro