Antena Căutare

Symona Petre: "Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut din dragoste a fost să...”

Symona este energică, pozitivă, dornică de noi experiențe. Iubește muzica, trăiește totul la intensitate maximă și nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbați și este foarte suspicioasă în relații.

1. Cu ce asteptari ai plecat in Thailanda? Iti cauti jumatatea sau iti doresti doar sa te distrezi?
Asteptarile mele au fost acelea de a ma promova si de a cunoaste oameni. In Thailanda mi-am dorit sa ma distrez.

2. Ce parere ai despre cuplurile inscrise in concurs? Ce sanse crezi ca au sa ramana impreuna?
Parerea mea despre cuplurile inscrise in concurs este una buna. Mi-a placut foarte mult cuplul format din Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas. Au o relatie bazata pe incredere si multa, multa iubire.

3. Ai fost vreodata infidel/infidela? Daca da, de ce?
Nu am fost infidela si nu sunt genul de femeie care ar insela. Oamenii care fac acest lucru mi se pare ca au o problema cu ei insisi (si probabil simt nevoia de confirmari) sau exista lipsa comunicarii intre parteneri. Caut echilibru si sinceritate, iar in momentul in care simt ca ceva nu merge bine, inchei relatia. Mi se pare corect atat fata de mine, cat si fata de partenerul meu.

4. Descrie persoana ideala pentru tine.
Imi este foarte greu sa raspund la aceasta intrebare. Din punctul meu de vedere nu exista "persoana ideala". Exista insa persoana pe care o pot accepta cu defecte si calitati. Acea persoana care-mi este alaturi atunci cand nu sunt in cea mai buna forma si alaturi de care formez cea mai buna echipa.

5.Care a fost cea mai mare nebunie in dragoste pe care ai facut-o?

Majoritatea lucrurilor pe care le fac intr-o relatie se pot descrie ca fiind cea mai mare nebunie. Sunt genul de persoana care atunci cand iubeste cu adevarat nu are limite si nu se simte restrictionata de ceva anume. Ok, va spun ce am facut! M-am certat cu fostul meu iubit si l-am amenintat ca il parasesc. Raspunsul lui a fost "pleaca!", iar eu, pentru ca nu ma asteptam la acest raspuns, ci bineinteles, ma asteptam ca el sa ma implore sa nu o fac, l-am inchis pe balcon si... am plecat. Usa nu putea fi deschisa din interiorul balconului. Apoi am aflat ca a trebuit sa strige pe geam un vecin si sa il roage sa-i deschida usa.

6. Ai fost vreodata parasit/parasita de iubit/iubita? De ce?
Nu.

7. Care a fost cel mai neconventional loc in care ai facut sex?
Secret!

8. Cum cuceresti o persoana? Care e cea mai tare replica a ta?
Nu am nicio replica de agatat pentru ca nu se cade ca o femeie sa agate un barbat.

9. Ce nu ai face niciodata intr -o relatie?
Intr-o relatie in mod clar nu as insela.

10. Daca ai avea o relatie stabila, cum ai reactiona daca cineva ar incerca sa iti fure iubitul/iubita?

M-as simti foarte mandra de iubitul meu. Inseamna ca-i misto!

11. Te-ai luptat vreodata cu o alta persona pentru inima iubitului tau/ iubitei tale?

Nu. Pentru ca nu a fost necesar si nu imi place cum suna situatia de a "te lupta" pentru cineva. Lucrurile frumoase vin de la sine.

12. Ce inseamna pentru tine o relatie stabila?

O relatie stabila inseamna una in care iti poti gasi echilibrul. Una in care simti ca orice lucru ti s-ar intampla, partenerul se afla langa tine (si viceversa). O relatie stabila inseamna incredere, comunicare, armonie, dorinta de a evolua impreuna si de a face compromisuri. Mai pe scurt: foarte multa munca si rabdare!

13. Ai vreun regret atunci cand vine vorba de o relatie anterioara?
Nu. Daca la momentul respectiv am considerat ca asa este cel mai bine sa fac, nu exista loc pentru regrete. Imi place sa privesc inainte.

Galerie Foto INCENDIARĂ! Miki Ignat, o ispită extrem de provocatoare!... Pentru Andreea şi Bogdan, punctul sensibil e gelozia! "Mi-e teamă să nu pierd bărbatul pe care îl doresc lângă mine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x