Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini episodul 6. Hai să vezi cu ei cele mai tari faze de pe internet

E luni, avem un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. În episodul 6, cei doi au stat geană pe Dorian Popa, Costi Ioniță, Fuego și nu numai!

speak si vlad dragulin stau fata in fata despartiti de un mobil pe care scrie is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin au lansat episodul 6 din emisiunea digitală Îs geană pi tini

În fiecare luni, Speak și Vlad Drăgulin aduc pe www.a1.ro un show digital pe care sigur o să vrei să-l shareuiești si prietenilor. Cei doi comentează momente amuzante, virale, WTF și sunt geană pe tot ce se întâmplă în online.

Săptămână aceasta, Dorian le răspunde și face aluzie la una din remarcile pe care le-au făcut despre el într-un episod anterior. Vlad povestește despre întâlnirea "psihotronică" pe care a avut-o cu Fuego, iar Speak se amuză pe seama unui cetățean turmentat care "își spune părerea despre politica din România".

În episod își face apariția și una din "abonatele" emisiunii Îs geană pi tini, Floricica Dansatoarea, care ne sugerează tuturor să nu o mai... criticăm.

Când apar episoade noi din Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin

Emisiunea se dă la televizor? Nu! Show-ul digital cu solistul pop și actorul de comedie e disponibil online, lunea, pe www.a1.ro. Adică doar pe internet! Publicăm la fiecare început de săptămână, în jurul orei 19:00-19:30.

La curent cu tot ce se întâmplă în online, cei doi analizează și reacționează cu mult umor la fazele virale ale momentului. În discuțiile filmate intervin și câțiva "prieteni" ai lui Vlad, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

Care e povestea emisiunii digitale Îs geană pi tini

"Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Așadar, noi vă așteptăm în fiecare luni, pe a1.ro", a spus Speak.

El și actorul din Băieți de Oraș se știau demult și erau prieteni, așa că s-au bazat pe chimia lor pentru a aduce un show digital autentic.

"Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4 și episodul 5.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x