Live acumFilm: Prietenii lui Mos Caciun
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

iUmor

SEZONUL 7 | VINERI | ora 20.00

MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Ana Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! Pe ea a sărutat-o Bendeac minute în șir!

Sezonul al cincilea al celei mai iubite emisiuni de umăr din România se apropie de final. În curând, publicul va desemna un nou câștigător, însă până atunci ce-ar fi dacă ne-am aduce aminte de cele mai „HOT” reprezentații din istoria show-ului  „iUmor” și de cei mai iubiți foști concurenți?!

Sezonul al cincilea al celei mai iubite emisiuni de umăr din România se apropie de final. În curând, publicul va desemna un nou câștigător, însă până atunci ce-ar fi dacă ne-am aduce aminte de cele mai „HOT” reprezentații din istoria show-ului „iUmor” și de cei mai iubiți foști concurenți?!

Vă spunem doar atât: e frumoasă, talentată și a și câștigat sezonul trecut! Ana Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”, continuă să facă ceea ce știe ea mai bine: stand-up comedy!

Ana Maria are mult succes la public și merge în turnee de stand-up comedy peste tot în țară, dar și în străinătate, la comunitățile de români din Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania. Are o agendă plină și nici nu e de mirare! În plus, Ana continuă colaborarea cu „Opera Comică pentru Copii”, fiind de altfel absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”, dar și spectacolele de improvizație din întreaga țară.

Concurenta frumoasă și talentată, cu mare priză la public, a câștigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy senzațional.

”Când am urcat prima dată la un open mic a fost un fiasco, doar că tot ce am simțit atunci m-a făcut să-mi doresc să mai încerc și... iată-mă aici”, a mai spus Ana Maria, care își scrie singură materialele, inspirată din experiențele sale din viața de zi cu zi. ”Îmi notez gânduri aproape zilnic și mai târziu le transform în material pentru stand-up. Nu am o rețetă, scriu ce mă frustrează, transform până și experiențele neplăcute în ceva amuzant”, a povestit Calița.

Ei sunt finaliștii acestui sezon!

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube