Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Cristian Denis este câștigătorul celei de-a zecea ediții „iUmor”

Câştigãtorul celei de-a zecea ediţii iUmor, din cel de-al şaptelea sezon al show-ului i-a cucerit pe juraţi încã din primele momente pe scena show-ului. “Sunt Cristian Deniş şi sunt scamator!”, şi-a fãcut el intrarea în forţã, în platou.

Cristian Denis, câștigătorul ediției zece „iUmor”

Adept al show-urilor de stradã, Cristian Denis a cucerit publicul din Europa. “Am fost în Italia, în Franţa, am cunoscut în show-urile de stradã oameni de ştiinţã, ingineri, care veneau la tine la sfârşit şi îţi strângeau mâna!”, a mãrturisit el în culisele show-ului. Pe juraţi i-a cucerit. “Scamatorul nostru a fost o gurã de aer nesperatã în aceastã zi!”, a declarant Cheloo, în vreme ce Delia a completat şi ea: “Tot ce a fãcut m-a prins!”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaptelea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro