Cristian Denis este câștigătorul celei de-a zecea ediții „iUmor”

Câştigãtorul celei de-a zecea ediţii iUmor, din cel de-al şaptelea sezon al show-ului i-a cucerit pe juraţi încã din primele momente pe scena show-ului. “Sunt Cristian Deniş şi sunt scamator!”, şi-a fãcut el intrarea în forţã, în platou.

Cristian Denis, câștigătorul ediției zece „iUmor”

Adept al show-urilor de stradã, Cristian Denis a cucerit publicul din Europa. “Am fost în Italia, în Franţa, am cunoscut în show-urile de stradã oameni de ştiinţã, ingineri, care veneau la tine la sfârşit şi îţi strângeau mâna!”, a mãrturisit el în culisele show-ului. Pe juraţi i-a cucerit. “Scamatorul nostru a fost o gurã de aer nesperatã în aceastã zi!”, a declarant Cheloo, în vreme ce Delia a completat şi ea: “Tot ce a fãcut m-a prins!”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaptelea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri