Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Delia, jurata "iUmor", iubeşte muntele, iar fanii, pe ea: "Delia, mergi pe câmpuri uscate, poate ies plaiuri cu flori în urma ta. Oricum, pe unde calci tu ies flori!"

Printre concerte, filmări, şedinţe foto, studio, viaţă de familie, Delia, jurata "iUmor", are timp şi pentru alte pasiuni, cum ar fi drumeţiile montane. De curând, artista a fost cu prietenii la munte, a urcat pe Vârful Omu, a luat masa la înălţime şi nu s-a putut abţine să nu împărtăşească aceste momente frumoase cu cei de acasă!

Printre concerte, filmări, şedinţe foto, studio, viaţă de familie, Delia, jurata "iUmor", are timp şi pentru alte pasiuni, cum ar fi drumeţiile montane. De curând, artista a fost cu prietenii la munte, a urcat pe Vârful Omu, a luat masa la înălţime şi nu s-a putut abţine să nu împărtăşească aceste momente frumoase cu cei de acasă!

Un LIVE pe Facebook de la faţa locului, mii de Like-uri şi comentarii! Admiratorii au complimentat-o pentru modul în care interacţionează cu oricine, pentru faptul că nu îşi neglijează hobby-urile şi prietenii.

"Delia, mergi pe câmpuri uscate, poate ies plaiuri cu flori în urma ta. Oricum, pe unde calci tu, ies flori!", i-a transmis un fan.

.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Video