Ce profesie are Eduard Vacariu, marele câștigător de la iUmor, sezonul opt! Demonstrație senzațională de stand up comedy! "Majda, m-aș da la tine, dar am prietenă!" | Video

Eduard Vacariu, câștigătorul iUmor, sezonul al optulea a făcut o demonstrație de stand up comedy, dar și-a spus și povestea incredibilă.

EDuard Vacariu

Eduard Vacariu este marele câștigător din sezonul 8 iUmor! Numărul său a convins atât juriul cât și publicul că merită premiul de 20.000 de euro!

Eduard Vacariu, marele câștigător al sezonului opt iUmor!

Eduard Vacariu a fost invitat la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre povestea sa de viață.

Câștigătorul sezonului 8, iUmor a mai participat la concurs si în sezonul al șaselea, dar atunci s-a lovit de trei respingeri din partea juraților.

Cu toate acestea, Eduard și-a făcut din nou, curaj și a participat si sezonul opt, unde s-a dovedit a fi marele câștigător.

În ce priveste prima lui partcicipare la iUmor, Edi recunoaște ca a fost o experiență bună pentru el, deși a fost dezamăgit după cele trei dislike-uri. Tot atunci a fost primul lui moment de stand up, deși, după cum declara chiar el, Eduard Vacariu este la bază actor. A studiat actoria si are și un master în domeniul acesta.

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy

Tânărul s-a mutat la București pentru a face stand up comedy

Eduard a făcut o demonstrație de stand up comedy în platoul de la Antena Stars. Andrei Ștefanescu nu a scăpat de glumele invitatului său, dar nici coprezentatoarea lui, Majda.

"Majda, m-aș da la tine , dar am prietenă!", a fost una dintre glumele lui Eduard.

Urmăriți mai multe poante ale lui Eduard Vacariu, câștigătorul sezonul opt, al emisiunii iUmor. Accesați clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Ultimele știri