Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Scuze Noi, băieții care au venit cu un dans contemporan inedit. “Mai tundeți din el un pic”

Băieții de la Scuze Noi au ajuns în finala iUmor, după ce i-au impresionat pe jurați cu dansul lor contemporan și mesajele pe care le-au transmis în timpul sketch-ului.

scuze noi la iumor in sezonul 12 Galerie
Băieții de la Scuze Noi au ajuns în finala iUmor, după ce i-au impresionat pe jurați cu dansul lor contemporan și mesajele pe care le-au transmis în timpul sketch-ului. | Antena 1

Băieții de la Scuze Noi, Răzvan Rotaru și Filip Stoica, au venit pregătiți pentru finală. Jurații iUmor au așteptări mari de la ei azi, iar ei abia așteptau să danseze.

Răzvan și Filip au început în forță. Răzvan i-a zis lui Filip că azi fac hip-hop și trebuie să își atingă zona genitală.

Scuze Noi, băieții care au uimit cu dansul contemporan

“Cum să pui cu dreapta mă? Cu dreapta te închini”, i-a zis Răzvan lui Filip.

Filip a spus că a învățat noi scheme de a se închina în pandemie. Răzvan încerca să îl învețe pe Filip mișări de swag flow. Ei au cerut ajutorul lui Cheloo și al Deliei, dar nici ei nu au știut.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Dans contemporan, umor select, umor adânc. Ei au creat în mintea mea haos”, a zis Cheloo când viziona numărul băieților de la Scuze Noi.

Băieții au început să danseze în sincron, la început cu ochii în închiși. Răzvan îl striga pe Filip încontinuu, dar Filip a continuat să danseze pe ritm.

“Mijloacele deveneau oarecum asemănătoare”, a zis Mihai Bendeac care nu a fost foarte încântat de prestația lor.

După ce au dansat pe ritmuri de hip-hop, ei au început cu dans contemporan, dar jurații s-au plictisit pentru că momentul a fost prea lung.

Jurizare Scuze Noi în finala iUmor, sezonul 12

“Cred că a fost o mică problemă cu timing-ul. Cred, așa simt”, le-a zis Delia băieților de la Scuze Noi.

“Au câteva minute pe scenă. Nu trebuie să fie multe, trebuie să fie intense”, a zis Mihai Petre.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

“Cred că ar fi fost un moment absolut senzațional de 4 minute - 5”, le-a transmis Mihai Bendeac lui Filip și Răzvan.

“Dragii mei, ați fost plictisitori. Nicio urmă de umor. Aveți ceea ce meritați”, le-a zis Cheloo.

“Eu cred că au fost câteva accente de umor pentru că voi aveți niște puncta tari”, le-a transmis Mihai Petre.

Scuze Noi au primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Maria Popovici, momentul inedit de stand-up, însoțită de un țap. Reacția juraților iUmor... Finala iUmor, sezonul 12. Eduard Moise, glumele care au stârnit hohote de râs. “Mie mi se pare că ai foarte mult talent&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x