Antena Căutare

iUmor 29 noiembrie 2020. Cristi Iacob, super moment de stand up pe scena iUmor. Ești pregătit să râzi cu lacrimi?

Cristian Iacob, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Cristian Iacob este un actor român de teatru și film, iar în prezent este jurat la "Te cunosc de undeva!". În această seară a pregătit un moment de roast extrem de bun la care jurații au râs pe cinste.

"Și dacă eram normal la cap mergeam la altă emisiune, nu la iUmor. Promit că nu o să fac glume despre juriu sau să văd dacă mă pot abține", spune Cristi Iacob la începutul momentului.

iUmor 29 noiembrie 2020. Cristi Iacob, super moment de stand up pe scena iUmor. Ești pregătit să râzi cu lacrimi?

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, difuzată în această seară de duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.

"Ilona Brezoianu este o actriță foarte bună, mă rog, o actriță. A luat premiul -Te rugăm lasă-te!- pentru cea mai bună actriță într-un rol final. Au vrut să-i dea premiu de debut, dar a greșit o literă și i-a ieșit premiu de rebut", a mai spus actorul Cristi Iacob.

Iată cum au reacționat jurații la roastul lui Cristi Iacob

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Emilia Popescu a venit în forță: "Mie nu-mi place să spun răutăți". Ce s-a întâmplat ... Personalități legendare vin la iUmor pentru un roast istoric, astăzi, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x