Antena Căutare

iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu i-a surprins pe jurați: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată"

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Când Irinel Columbeanu a pășit în platoul iUmor jurații au avut un mare șoc: "Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor", spune Delia. Iar cei trei jurați nu s-au așteptat nicio secundă la ceea ce a urmat să se întâmple pe scena comediei.

iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată"

Fostul milionar trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale după ce s-a prăbușit financiar investind în afacerea cu ciment numită "columbeanit", însă acesta face haz de necaz, pentru că este mai important să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor, în continuare: "Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă , pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!"

iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu i-a surprins pe jurați: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată"

Însă acesta nu s-a oprit aici, a continuat să vorbească despre cum este viața atunci când rămâi fără milioane: "În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii, spune pe un ton grav", Irinel Columbeanu.

Citește și: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 150 de milioane de euro

Irinel a mai vorbit în spirit de glumă și despre nevoia domnișoarelor cu care se iubea de a sta cu tatăl său pentru că era mai bogat: "N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctula cesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Câd eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mia voia să-mi fie iubitî. Brusc, voia să-mi fie mamă!", spune acesta.

Jurații nu au putut să se amuze foarte tare pentru că momentul li s-a părut mai mult dezolant[ decât amuzant: "Pentru mine a fost un moment trist pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită", spune Delia.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Explozie de energie și glume pe bandă rulantă. Florin Ristei, roast-ul la care vei râde cu lacr... iUmor 29 noiembrie 2020. Ciupi de la Mandinga, declarații de dragoste în direct, pe scena comediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x