Antena Căutare

iUmor, fără perdea! Care este atmosfera din culisele emisiunii, înainte de marea finală de sâmbătă: „Ăsta e confortul în care stăm noi aici, la iUmor!”

Sâmbătă, iUmor îşi va desemna marele câștigător! Publicul îl va alege pe cel care a avut cel mai bun număr din cel de-al șaselea sezon al emisiunii. Sezon aflat sub semnul roast-ului.

Sâmbătă, iUmor îşi va desemna marele câștigător! Publicul îl va alege pe cel care a avut cel mai bun număr din cel de-al șaselea sezon al emisiunii. Sezon aflat sub semnul roast-ului.

În culisele iUmor, cei doi prezentatori, Șerban Copoț și Dan Badea, sunt la pământ, la propriu! „Ăsta e confortul în care stăm noi aici, la iUmor, și am zis de ce să nu facem un interviu la firul ierbii?!”

Pentru Dan Badea, al șaselea sezon iUmor a fost primul în calitate de prezentator. Cât de diferită a fost experiența față de ceea ce văzuse ca invitat special, am aflat, chiar de la el:

„Este cu totul altceva din interior, eu am fost de vreo trei, patru ori și am făcut numere. Ideea e că în momentul în care intri în echipă, îi cunoști mai bine, stai mai mult aici și vezi ce se întâmplă, e cu totul altceva. Noi am spus acestui format „templul nebuniei”. Sună așa, pomposo nu știu cum, dar să știi că nu e departe de adevăr”, a spus Dan Badea.

CITEȘTE ȘI: Secretul celui mai temut jurat de la iUmor. Cheloo: „Nu vreau să știe lumea că sunt o persoană veselă”

La masa juraților, atmosfera este diferită. Dacă Delia simte deja lipsa colegilor ei, Mihai Bendeac și Cheloo au alte gânduri.

Cam aşa a fost atmosfera înainte de marea finală. Puteţi să ghiciţi aşadar cum va fi sâmbătă seara. Vă reamintim- de la ora 20.00 pe Antena 1 îi vedeţi pe finalişti şi vă puteţi vota favoritul. Premiul de 20 de mii de euro va ajunge la cel care strânge cele mai multe voturi de la public.

Secretul celui mai temut jurat de la iUmor. Cheloo: „Nu vreau să știe lumea că sunt o persoană veselă”... 11 concurenți luptã în marea finala iUmor pentru premiul de 20.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x