Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Fântâni umane, declarații de iubire pentru Mihai Bendeac și invenții bizare, în cea de-a opta ediție a emisiunii „iUmor”!

Cea de-a opta ediție noului sezon „iUmor” a fost una cu adevărat spectaculoasă, căci publicul a avut parte nu doar de glume savuroase, ci și de momente surprinzătoare, fântâni umane, declarații de iubire și invenții bizare!

Cea de-a opta ediție noului sezon „iUmor” a fost una cu adevărat spectaculoasă, căci publicul a avut parte nu doar de glume savuroase, ci și de momente surprinzătoare, fântâni umane, declarații de iubire și invenții bizare!

Doina Teodoru a deschis seara ca invitat special, cu un moment mai mult decât savuros! Nu a venit singură, ci alături de o...variantă mai mică!

Vă mai amintiți de Sara Șmighelschi, cea care s-a dovedit nemiloasă în sezonul nouă al emisiunii „Next Star”, când i-a luat la ”roast” pe jurații Dorian Popa, Pepe și Lidia Buble?

Fetița a făcut echipă cu Doina Teodoru, câștigătoarea celui de-al treilea sezon „iUmor”, și au pus la cale un super show de roast!

GLUMĂ DUPĂ GLUMĂ, CU GEORGE!

Simpaticul George Țintă a revenit în cel de-al șaselea sezon „iUmor” cu un palmares de glume greu de egalat!

Frază după frază, râs după râs, concurentul a făcut senzație! Bendeac a încercat din răsputeri să prindă imediat logica glumelor, doar că nu mereu a reușit.

„Te-ai prins, cafeaua e tare fiindcă e înghețată!”, a venit apoi revelația juratului.

Pentru maratonul său, concurentul George Țintă a mers în următoarea etapă a emisiunii „iUmor”!

UN MOMENT CU ADEVĂRAT SPECIAL: FÂNTÂNILE UMANTE

Trei domni în costume de gală și-au făcut apariția pe scena „iUmor” și, cu multă eleganță, având Fontana di Trevi proiectată în spate, aceștia au făcut un show spectaculos!

Coloana sonoră din celebrul film Titanic a început să se audă și băieții s-au apucat de treabă! Jeturile de apă au țâșnit din gurile lor mai ceva ca la Fontana di Trevi!

Muzică, lumini, spectacol și...jeturi de apă în tot platoul! Cam așa s-ar rezuma show-ul de maximă eleganță și totodată amuzant al celor trei veniți la „iUmor”!

STUDENTUL CARE L-A ENERVAT PE MIHAI BENDEAC

Ionuț Bolohan este studentul de la medicină care a reușit să-i lase mască pe jurații de la emisiunea „iUmor”! După ce și-a lăudat din plin succesul la femei, tânărul și-a luat inima în dinți și a pășit pe scena „iUmor”.

Doar că speranțele juraților și zâmbetele au dispărut rapid și au fost înlocuite cu surprinderea, fiindcă glumele tânărului au fost cu adevărat...șocante!

LILIȘOR DIN BERCENI A DAT JOS HALATUL ȘI A FĂCUT SHOW

Apariție de senzație în cea de-a opta opta ediție a emisiunii „iUmor”! Iuliana Călinescu a urcat pe scenă plină de bandaje, după numeroasele operații estetice pe care le-a avut! Concurenta a explicat cum stă treaba cu operațiile, de ce le-a făcut și prin ce aventuri a trecut!

Apoi, Iuliana și-a aruncat halatul și bandajele și...și-a dezvăluit trupul sexy, ca să se convingă toți de reușita operațiilor!

„Iuliana e cea mai puternică fantezie a noastră, a actorilor...”, a explicat Bendeac.

SOȚIA LUI MIHAI BENDEAC S-A ÎNTORS

Alina Handuc, tânăra care l-a cerut în căsătorie pe Mihai Bendeac, a revenit la „iUmor”! Tânăra sosită de la Viena a mărturisit că este în continuare îndrăgostită până peste cap de juratul Mihai Bendeac! Și concurenta nu a venit oricum, ci pregătită cu o scrisoare de dragoste, șampanie, petale de trandafiri, declarații siropoase și priviri pline de subînțeles!

Trupa de improvizație Impro Silver a încercat să-i impresioneze pe juraţii de la „iUmor” cu numărul lor! Iar surpriza a fost una cu adevărat uriașă!

Cinci tineri au pășit cu multă încredere pe scena emisiunii „iUmor” și, folosind cuvintele primite de la juriu, au încercat să facă pună la cale un spectacol inedit!

„Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am văzut așa ceva de când mama mea m-a făcut”, a concluzionat Mihai Bendeac despre acest număr.

MARELE INVENTATOR ALEXANDRU ȚIPROC, SHOW LA „IUMOR”

Auto-proclamatul rege al invențiilor a revenit pe scena de la „iUmor” cu o nouă creaţie! Alexandru Ţiproc a fost one-man-show cu orchestra inventată de el! De data aceasta, juriul și publicul au râs cu lacrimi!

Este vorba despre o orchestră inventată de el, pentru a-l acompania în momentele de inspirație artistică. Și, cu mult curaj, Alexandru Țiproc a dat drumul la mașinărie și în platoul emisiunii „iUmor” a răsunat...un imn glorios!

„Sunt mare observator și descoperitor în orice domeniu tehnic, în politică, în absolut tot. Eu dacă mă enervez, în trei luni de zile candidez pentru postul de rege”, s-a lăudat concurentul.

„Sunteți o comoară națională, domnul meu”, a concluzionat Cheloo, la final.

Ce să mai, a fost o ediție incendiară, cu momente speciale și glume savuroase!

NE REVEDEM SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII „IUMOR”!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro