Antena Căutare

Domnul Viorel și cocoșul cu ouă, numărul care i-a intrigat pe toți! „Avem și noi o curiozitate. Ce tratament luați?”

În cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor” din acest sezon, pe scenă și-a făcut apariția un concurent care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați!

În cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor” din acest sezon, pe scenă și-a făcut apariția un concurent care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați!

Este vorba despre Viorel Țicu, care a venit să demonstreze tuturor cum poți să te joci cu ouă și un cocoșel! Concurentul a venit cu o pasăre vie pe scenă, ba chiar a făcut și cadouri juraților.

„Mă așteptam să facă ceva, cocoșul!”, a declarat Delia dezamăgită.

„Avem și noi o curiozitate. Ce tratament luați?”, a întrebat Bendeac.

Apoi concurentul a anunțat că are niște glume pregătite. S-a apucat să recite textul scris pe o foaie...apoi s-a încurcat și a luat-o de la capăt! Emoțiile au fost mari și numărul parcă n-a ieșit deloc așa cum se aștepta Viorel Țicu.

Jurații s-au cam plictisit, motiv pentru care concurentul nu a privit votul de-a merge mai departe, în emisiunea „iUmor”!

Surorile Odagiu, cel mai tare stand up comedy cu și despre vedete! „Bendeac, o salut și pe fosta ta logodnică?”... Mihai Bendeac a ajuns la doctor cu traume după emisiunea „iUmor”! Ce i-a dezvăluit medicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x