Antena Căutare

Victoria l-a fiert pe Bendeac cu o dezvăluire bombă! Juratul a încercat să scape de hărțuieli! „Am poză cu noi trei, se vede clar totul”

Camelia Beteringhe a divorțat în urmă cu doi ani și astfel a luat naștere personajul Victoria! Concurenta a venit în a doua ediție din sezonul 8 al emisiunii iUmor cu un delicios număr de stand up comedy!

„Chipul dumneavoastră luminos e un cântec pentru noi”, a complimentat-o Cheloo pe Camelia.

Concurenta a început să povestească cum și-a câștigat libertatea din închisoarea numită „căsnicie”, apoi am aflat mai multe despre diferitele sale peripeții, la cumpărături sau la automatul de cafea!

Victoria l-a fiert pe Bendeac cu o dezvăluire bombă! Juratul a încercat să scape de hărțuieli! „Am poză cu noi trei, se vede clar totul”

Camelia Beteringhe în ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii iUmor

Camelia Beteringhe la iUmor

„Camelia, ai fumat ceva?!”, a întrebat-o Mihai Bendeac pe Victoria, la finalul numărului de stand up comedy bazat mai mult pe viața personală. Totuși, numărul a fost poate un pic cam prea...bogat în detalii!

Apoi au venit detalii interesante despre poza pe care Victoria o are cu Bendeac, dar acesta nu a părut surprins, ci a încercat să scape de glumele celor din jur.

Urmărește materialul video de mai sus din a doua ediție a sezonului 8 iUmor!

Cod roșu de nebunie! Cățelușa Hurricane l-a făcut praf pe Bendeac! A plâns cu lacrimi de crocodil! „Mi s-a sfârtecat suf... Claudiu Popa s-a dezlănțuit la iUmor! A fost incendiu de glume fierbinți! „Auzi, ai o țigare? Că foc am”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x