Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Radu Pietreanu a cântat Imnul Hoților. “A reușit omu ăsta să mă eviscereze de râs”

Celebrul Radu Pietreanu a intrat scena iUmor sezonul 12 cu chitara în mână, pregătit și de glume, dar și de un moment muzical.

radu pietreanu la iumor sezonul 12 Galerie
Celebrul Radu Pietreanu a intrat scena iUmor sezonul 12 cu chitara în mână, pregătit și de glume, dar și de un moment muzical. | Antena 1

Radu Pietreanu nu a ezitat să îi surprindă pe cei patru jurați iUmor cu un moment artistic de umor care i-a făcut pe toți să râdă cu poftă.

Actorul a povestit că e un tip religios, deși a făcut multe glume despre biserică. El a recunoscut că are o problemă cu preoții. Radu a explicat că rolul lui e de umorist, nu de stand-up-er. El dacă vede pe cineva trist, trebuie să îl înveselească.

Radu a povestit despre obiceiurile pe care le au românii la înmormântări. El a explicat că a aflat foarte multe lucruri atunci când a murit unchiul său. Românii tind să complimenteze morții atunci când îi văd în coșciug.

Radu Pietreanu a inventat Imnul Hoților din România

“Băi, a câștigat și concursul Mister Mortu, faza pe județ”, spune Radu.

De asemenea, el spune că românii spun că dacă plouă, mortului îi pare rău că a murit, iar dacă e soare, înseamnă că îl iubește Dumnezeu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Bogdan Vandici, "cuțit în spate" pentru Chef Florin Dumitrescu în timpul unui roast acid

Atunci când văduva se întreba cine o mai iubește pe ea noapte de noapte, cei prezenți la înmormântare făceau o listă, să stabilească orele.

De asemenea, Radu a subliniat faptul că nimeni nu înțelege niciodată ce spun preoții la slujbe, dar dacă acești popi primesc bani, sigur rostesc cuvintele astfel încât să fie înțelese de toată lumea.

Radu i-a încântat pe jurații iUmor cu un colind anti-Hrușcă. Apoi el a imitat și cum se auzea un disc cu Zavaidog de acum 100 ani. Interpretarea lui a stârnit hohote râs.

Celebrul umorist a vorbit și despre cum a evoluat tehnologia, în special microfoanele și boxele. El a povetsit despre un moment de la Teatrul Național din București când era pe scenă Radu Beligan, care spunea o poezie.

“Cel mai mult în muzica românească mă enervează versurile”, spune Radu, care a început să cânte o melodie cu o bătrână într-o gară, dar o variantă modernă.

După ce a comparat mai multe cântece, Radu Pietreanu a cântat propria sa piesă, cu versuri despre hoție. El a povestit că toate popoarele îi percep pe români ca fiind leneși și hoți. Prima poezie pe care o învață orice copil este Cățeluș cu părul creț.

“Un copil în România nu adoarme. Îl fură somnul”, spune Radu, stârnind hohote de râs.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Tomas Nistorov, număr de circ fenomenal. "Ești cel mai echilibrat tânăr pe care îl știu"

Radu a făcut o parodie, Imnul hoților din România, folosindu-se de piesa lui Pavel Stratan.

“Eu fur puțin, puțin câte puțin (…) până am să aflu cine din parliament poate să fure mai mult ca mine. (…) Ca-n aeroport eu te scanez și de mărunți de deposedez, și dacă piuie ușor, îți fur și tija din picior. Îți fur purceii din purcea, pe frati-tu din maică-ta”, cânta Radu, stârnind hohote de râs.

“În ediția în care apare Radu Pietreanu nu puteți să rebranduiți să fie emisiunea iPietreanu? Omu chiar merită”, a spus Cheloo la sfârșitul momentului lui Radu Pietreanu la care a râs și s-a distrat pe cinste.

“A reușit omu ăsta să mă eviscereze de râs”, a spus Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Simona Mereu, dansul twerk care i-a vrăjit pe jurații iUmor.“Doamne, ce frumoasă e!... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Amalia Năstase, glume usturătoare despre gusturile Anei Morodan. “Este în semiton c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x