Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Nick Bodea, o voce de Hollywood. Momentul inedit de roast prezentat pe scenă

Nick Bodea a cucerit publicul în prima ediție de iUmor, sezonul 13, după ce a pus în scenă un moment inedit de roast la adresa emisiunii și a juriului. Iată detaliul care a făcut numărul să fie unul special!

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Nick Bodea, o voce de Hollywood. Momentul inedit de roast prezentat pe scenă Galerie
iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Nick Bodea, o voce de Hollywood. Momentul inedit de roast prezentat pe scenă | Antena 1/ iUmor

Nick Bodea a gândit un număr inedit de roast la adresa iUmor, comentând pe marginea unei compilații de videoclipuri din timpul show-ului. Concurentul s-a făcut remarcat prin vocea sa de bariton, cu care a narat o serie de momente amuzante din sezoanele precedente ale emisiunii. De roast nu au scăpat nici jurații.

Nick Bodea a narat „trailerul” emisiunii, la iUmor sezonul 13

„Unele dintre cele mai mari personalități au fost chemate să facă parte din juriu. Toate au refuzat, așa că i-au adus pe Bendeac, Delia și Cheloo”, a glumit Nick, care a vorbit în limba engleză, transformând totul într-un trailer de film.

„Mihai a vorbit în toate limbile pământului (…) Mai puțin engleză. La început, se presupunea că este canibal. Pentru că bălea de fiecare dată când apărea o concurentă”, a zis el despre Mihai Bendeac.

„Delia, bucătarul. Gătea tot timpul, în cabină, apoi s-a calmat. A început să aducă de acasă ouă poșate, în geanta ei de 10.000 de euro”, a continuat concurentul, la adresa Deliei.

„Cheloo a venit în acest show ca să se îmbogățească. A făcut mai multe porcării decât unii dintre concurenți”, a mai spus Nick Bodea.

A urmat roast-ul și pentru prezentatori, printre care și cei din edițiile trecute, precum Andrei Ștefănescu și Vlad Grigorescu.

„Show-ul a avut mai multe sezoane. Cu fiecare concurent care a urcat pe scenă, show-ul a devenit din ce în ce mai studiat….la orele de psihiatrie”, a continuat Nick.

Jurizare Nick Bodea la iUmor sezonul 13

Concurentul i-a uimit pe cei 4 jurați atunci când a început să vorbească în română. „Numele meu e Nick, sunt din Los Angeles. Am fost plecat în SUA timp ce 15 ani, m-am repatriat acum 2 ani.

„Arăți foarte bine pentru iUmor”, i-a spus Delia. „Mi se părea că are ceva din Benicio Del Toro”, a mai spus artista, la testimoniale.

„Domnul era bine, bărbat bine. Delia a început să patineze..”, au glumit și Șerban Copoț și Dan Badea pe seama complimentelor Deliei.

„Nu-mi aduc aminte ultima oară când am auzit o voce de genul ăsta. Era ceva…”, a zis și Mihai Bendeac. „Eu mi-aș dori să trăiesc așa. Mi-ar plăcea în fiecare zi, când fac diferite lucruri, să existe această voce care să vorbească despre ceea ce fac”, i-a spus actorul concurentului.

Nick a dezvăluit că asta este meseria lui, face voice-over. Jurații Delia și Bendeac s-au arătat extrem de entuziasmați de vocea concurentului și l-au mai rugat pe acesta să spună diverse chestii amuzante, printre care și o replică virală de pe TikTok.

„Jurizarea a fost mai proastă decât numărul tău”, i-a spus Cheloo, care intrase și el în jocul mai devreme amintit.

„Mi-a făcut foarte mare plăcere să văd treaba asta. Am foarte multă apreciere pentru ceea ce faci. A fost un moment care m-a și emoționat, dar m-a și amuzat”, i-a mai spus Mihai Bendeac lui Nick Bodea.

Nick a primit 3 voturi pozitive și unul singur negativ, care a venit din partea lui Cheloo.

„Ăsta e rolul lui, orice ar fi să dea dislike. Să își joace rolul de dur”, a spus Radu Pietreanu, invitatul special din juriul.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Virgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11, despre război și fake-news. Gluma despre Flori... iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Vlad Sliusarenco, cel mai apreciat moment de stand-up. Motivul pentru care Cheloo i-a da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x