Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Patrik Cottet-Moine i-a sedus pe jurați cu un număr de pantomimă: „Cât de flexibilă vă este pielea!”

Concurentul a revenit în platoul iUmor, sezonul 14, cu un număr de pantomimă. Extrem de familiar cu scena de comedie, dar și cu cerințele juraților, Patrik Cottet-Moine și-a pus un obiectiv clar: să ajungă în marea finală. Iată dacă votul celor patru jurați i-a dat șansa să ajungă acolo sau nu!

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Patrik Cottet-Moine i-a sedus pe jurați cu un număr de pantomimă: „Cât de flexibilă vă este pielea!” Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Patrik Cottet-Moine i-a sedus pe jurați cu un număr de pantomimă: „Cât de flexibilă vă este pielea!” | Antena 1

Patrik Cottet-Moine are 58 de ani, locuiește în Franța și călătorește în întreaga lume cu spectacolele sale, iar, de-a lungul celor 14 sezoane iUmor, a urcat pe scena emisiunii românești de șase ori. Din acest motiv, concurentul spune că se simte ca acasă în platoul de comedie prin terapie:

„Mă simt ca acasă, este casa mea acum… Sunt pentru a șasea oară aici. În Franța, mulți români mă recunosc pe stradă și îmi spun că m-au văzut la iUmor.“, a declarat Patrik Cottet-Moine, la testimoniale, înainte să apară în fața juraților show-ului.

Citește și: Patrik Cottet-Moine, revenire impresionantă la iUmor cu un nou show de pantomimă: Cheloo: „Este cel mai tare artist de umor”

Patrik Cottet-Moine a revenit la iUmor, sezonul 14 și a impresionat publicul cu expresivitatea ieșită din comun: „E cameleon!”

Patrik Cottet-Moine a intrat pe scena iUmor, iar noii jurați nu au putut să nu remarce gâtul „girafian” al concurentului, Nelu Cortea fiind cel care a exclamat de uimire.

Concurentul a pus în scenă un număr de pantomimă, aducând zâmbetul pe buzele juraților încă de la primul gest.

Patrik Cottet-Moine a mimat, cu precizie, un moment la pescuit, jucând atât rolul pescarului, cât și cel al peștelui prins în momeală. Atât jurații, cât și prezentatorii emisiunii au fost cuceriți de expresivitatea concurentului și au urmărit întreg spectacolul fără să clipească: „E ireal ce face omul acesta!”, a spus Șerban Copoț în culise.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Patrik Cottet-Moine la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au fost fascinați pe întreg parcursul momentului și aproape că nu și-au putut dezlipi ochii de la show-ul de pantomimă pus în scenă de Patrik Cottet-Moine. Abia la finalul numărului, Delia, Cortea, Bordea și Cheloo și-au revenit din reverie, luându-și în serios rolul de jurați.

„După 14 sezoane iUmor, eu pot să spun liniștit că Patrik Cottet-Moine este cel mai bun umorist care a venit pe scena noastră.”, a spus Cheloo la testimoniale.

„Bine ai revenit! Ești fenomenal și tu știi asta!“, i-a spus și Delia./„Omul ăsta chiar este un fenomen în comedie și în ce face el în treaba aceasta cu mima, cu sunetele pe care le scoate.”, a mai completat jurata la testimoniale.

„Mi se pare fascinant cât de flexibilă vă este pielea! Și gâtul...”, a spus Nelu Cortea, dorind să îi atingă gâtul concurentului, moment în care Patrik Cottet-Moine i-a făcut o farsă: „M-a curentat!”/„E cameleon, nu știi ce face!“, a completat colegul său din dreapta.

„Concluzia este că ați fost minunat și aș vrea să văd un serial cu dumneavoastră.“, a spus Cătălin Bordea.

„Pentru mine, omul ăsta este cel mai tare artist de umor care e încă în viață!“, a încheiat Cheloo jurizarea, moment în care s-a ridicat în picioare pentru a aprecia talentul concurentului: „Ne ridicăm în picioare să te onorăm!”

Și concurentul a simțit nevoia să aibă o intervenție, mulțumind tuturor pentru primirea călduroasă de care a avut parte de fiecare dată când a venit pe scena iUmor: „Mulțumesc tuturor!”

Patrik Cottet-Moine a primit toate cele patru like-uri: „Mi-aș dori să câștige iUmor și nu spun foarte des asta! (...) Se vede pasiunea pentru umor, foarte rar simți așa ceva când ai un artist în fața ochilor!”, a mai adăugat Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Sethward, momentul hilar al metamorfozării în vierme. Concurentul i-a fugărit pe jurați fără chiloți!

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Ioana State, momentul la care nu te mai poți opri din râs. Oferta în glumă pe care i-a făcu... iUmor sezonul 14, 9 aprilie. ADAGIO, un altfel de număr pe scena de comedie. Cât de mult au „gustat” jurații mima pe not...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x