Căutare Live

Actrița Monica Davidescu, glume dure la adresa showbizului românesc! Mihai Bendeac a jucat împreună cu ea și știe ce-i poate pielea

Sezonul 8 iUmor. Actrița Monica Davidescu, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Mihai Bendeac a lucrat împreună cu actrița Monica Davidescu pentru un film care reconstiuie momente din viața soților Ceușescu. "A fost foarte tare!", spune comediantul.

Monica Davidescu (n. 6 august 1972, Câmpina) este o actriță română, cunoscută începând cu debutul ei pe scena Teatrului Național din București. În prezent activează în cadrul Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

A absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. Înainte de a fi actriță a fost învățătoare, dansatoare și model. În toamna anului 1992, la vârsta de 19 ani a venit în capitală, unde timp de trei ani a fost secretară, manechin într-un magazin de haine, făcând parte și dintr-o trupă de dans.

Din 1998 joacă pe scenă Teatrului Național din București. În stagiunea 2009-2010 a jucat în Visul unei nopți de vara, Take, Ianke și Cadîr, Sânziana și Pepelea, Molto, gran'impressione și Comedia norilor.

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

Puteți urmări iUmor în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1 cu jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Urmărește întreg momentul în clipul de mai sus!

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri