Antena Căutare

Apariție senzațională pe scena iUmor! Marcel Pavel, elegant din cap până în picioare: "Bendeac omoară oamenii de plictiseală"

Sezonul 8 iUmor. Cantaretul Marcel Pavel, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Sezonul 8 iUmor. Delia este extrem de încântată de prezența marelui cântăreț Marcel Pavel: "De mult timp nu l-am mai văzut. Era genul de invitat la care chiar nu te așteptai", spune Delia.

"M-am îmbrăcat așa din respect pentru public"

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

"Îl văd pentru prima dată, live, pe Cheloo. Bine, așa se spune pentru început! În opt sezoane de iUmor am auzit doar o glumă, poate au fost două glume, dar pe Bendeac nu îl socotesc aici. Vine cineva și spune că Marcel Pavel face parte dintr-o generație veche, bătrân, cum ar veni. Cred că nu sunteți de acord!? Care se poate vedea desenată (n.r generația) pe un perete din paleolitic",spune Marcel Pavel.

Mihai Bendeac, a reușit să provoace "decese" cu serialul "Băieți de oraș"

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

"A reușit în televiziune, a creat și un serial "Băieți de oraș", extraordinar, pentru că a reușit performanțe greu de egalat, s-au înregistrat și decese, din păcate, doi fani ai serialului, au reușit, după vizionare a două sezoane legate, să moară de plictiseală", spune Marcel Pavel.

Le-a stat inima juraților! CNA-ul a "amendat" iUmor! Reprezentantul a urcat direct pe scenă. Este cel care a p... Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x