Antena Căutare

MAREA FINALĂ IUMOR. La „iUmor” înainte, la plăcinte, înapoi! Vă amintiți ce le-a pregătit Bendeac juraților de la „Chefi la cuțite”? Un preparat „new age, fusion” pentru care a luat două cuțite!

Că Mihai Bendeac, juratul „iUmor” are talent actoricesc, nu mai încape vorba. Însă la finalul anului trecut, deghizat în Roby Roberto, personajul din „Băieţi de oraş”, actorul a vrut să demonstreze tuturor că are talent și la bucătărie.

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, are talent actoricesc, nu mai încape vorba. Însă la finalul anului trecut, deghizat în Roby Roberto, personajul din Băieţi de oraş, actorul a vrut să demonstreze tuturor că are talent și la bucătărie.

Și-a făcut apariția în platou sperând că preparatul simplu pe care l-a pregătit - omletă cu mărar - îi va convinge pe jurați. Astfel, i-a îndeplinit mamei sale dorința de a se afla în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. În etapa de jurizări pe nevăzute, Mihai, pretendentul la râvnitele cuțite, și-a încercat norocul și i-a convins pe bontea și pe Dumitrescu.

Cu ochelari de soare și o ținută atent pregătită în stilul celebrului Roby Roberto, Mihai a tremurat în fața juraților, în special a lui Chef Scărlătescu, în farfuria căruia a ... uitat ațele de la mărar.

A gătit un preparat „new age, fusion”, condimentat cu nenumărate glume și ironii. Jurizarea pe nevăzute a fost de-a dreptul savuroasă, iar Gina Pistol l-a susținut în fața celebrului trio de jurați.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

MAREA FINALĂ IUMOR. La „iUmor” înainte, la plăcinte, înapoi! Vă amintiți ce le-a pregătit Bendeac juraților de la „Chefi la cuțite”?  Un preparat „new age, fusion” pentru care a luat două cuțite!

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Doina Teodoru, marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon iUmor. S-a mutat la Bra... MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”! Actrița a slăbit enor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x