Căutare Live

Cel care l-a făcut actor pe Bendeac, acum, în fața lui! "Eu l-am descoperit pe Mihai. Dacă e cineva vinovat, eu sunt acela"

Actorul George Ivașcu, fostul profesor al lui MIhai Bendeac, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

"M-am emoționat pentru că am simțit ca și cum ar fi venit cineva din familie", spune comediantul.

"Doamnelor și domnilor, vreau să vă spun că Mihai Bendeac este unul dintre cei mai bunia ctori de comedie pe care-i cunosc,a tunci când se suie pe scenă, toată lumea este fascinantă, chir și eu învâț de la felul în care își construiește personajele, Mihai iartă-mă, te rog, nu pot să citesc tâmpenia asta", spune în momentul de roast marele actor.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

"Am venit, printre altele, să spun că eu l-am descoperit pe Mihai Bendeac. Dacă e cineva vinovat, eu sunt acela", continuă marele actor.

George Ivascu s-a impus ca actor și regizor, iar în ultimii zece ani ca personalitate marcantă pe scena culturală, din 2007 fiind managerul și fondatorul Teatrului Metropolis din București. În calitatea sa de manager cultural s-a impus ca promotor și susținător al tinerei generații de creatori, în egală măsură fiind preocupat de păstrarea memoriei artiștilor consacrați de teatru și film din România, inițiind proiectul Aleea Celebrităților din Piața Timpului. Este de asemenea și inițiatorul cotidianului online de cultura Ziarul Metropolis.

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

Fostul Președinte al României, Ion Iliescu, i-a conferit actorului George Ivașcu la 13 mai 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"... Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a po...
Ultimele știri