Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

iUmor

PREMIERA SEZONULUI 8: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 20.00

Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține! Reacție neașteptată despre Dana Budeanu și „amețite”! „Tu ce pui pe masă, cretino?”

sUnul dintre cele mai controversate personaje ale momentului este Dana Budeanu, celebră atât pentru verdictele crunte pe care le dă vedetelor care nu se îmbracă bine, dar și pentru „lecțiile” sale online despre „mafioți și amețite”! De curând, Mihai Bendeac a avut o reacție complet neașteptată despre Dana Budeanu!

Mihai Bendeac, reacție despre Dana Budeanu

Românii parcă nu se mai satură de glumele cu și despre Dana Budeanu, devenită celebră mai ales după ce și-a expus punctul de vedere despre femei, despre așteptările lor ieșite din comun, dar și despre „mafioți și amețite”.

Nici Mihai Bendeac nu a rămas indiferent și a reacționat printr-un mesaj complet neașteptat, transmis printr-un clip video, pe Instagram.

Iată mai jos o parte din reacția lui Mihai Bendeac despre Dana Budeanu:

”Bă, deci, Dana Budeanu… Am urmărit câteva interpelări ale ei. Atunci când începe să vorbească despre politică sau chestiuni sociale, îmi vine, uneori, să o bat. Dar sunt câteva chestiuni în legătură cu care are o dreptate perfectă.

Mihai Bendeac, reacție despre Dana Budeanu

Una dintre ele fiind acele discuții despre femei și despre cum ele își creează ele imaginea unui bărbat perfect. Să aibă bani, un statut social, să fie frumos, să fie deștept, să fie citit, cu o nesimțire ieșită din comun, multe dintre ele nereprezentând altceva decât corpul fizic.

Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și am avut de-a lungul timpului tentații și am cunoscut un număr de persoane de sex feminin. Bărbatul se plictisește de corpul unei femei, dacă e cât de cât inteligent, după 24 de ore. Te-ai obișnuit cu corpul ăla, aia e. Dar în rest?! Fă, n-ai nimic! Multe dintre voi nu aveți nimic și aveți pretenții, să găsiți bărbatul ăla. Păi voi meritați bărbatul ăla? (...)

Tu n-ai deschis o carte, idioato! Voi meritați așa ceva, amețitelor? Ce pui pe masă, cretino? Nu ai deschis o carte (...)”, a comentat Mihai Bendeac despre femeile din ziua de azi.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube