Antena Căutare

Cum arată o zi din viaţa lui Mihai Bendeac: „Sunt atât de rupt încât îmi e lene să opresc motorul, să cobor din mașină și să urc în casă, jur”

În imaginile următoare vedeţi cum arată o zi din viaţa lui Mihai Bendeac. Ce face el de dimineaţa şi până seara, târziu. Actorul s-a filmat pas cu pas, de când a deschis ochii şi până a ajuns din nou acasă, la culcare.

În imaginile următoare vedeţi cum arată o zi din viaţa lui Mihai Bendeac. Ce face el de dimineaţa şi până seara, târziu. Actorul s-a filmat pas cu pas, de când a deschis ochii şi până a ajuns din nou acasă, la culcare.

Toți ne întrebăm cum își petrece timpul actorul Mihai Bendeac și aflăm de la el că programul este foarte încărcat și că nici o zi din viața lui nu seamănă cu alta.

Începe prin a face un duș care să-l trezească și nu pierde ocazia de a-și dezmorți și corzile vocale, acesta cântând puternic sub jetul de apă, pentru că la ora 10 dimineața va avea repetiții cu domnul Mălăele.

Ajuns la repetiții, totul a decurs așa cum trebuie și după o zi plină, Mihai Bendeac abia așteaptă să ajungă acasă să se odihnească puțin, să mănânce ceva și apoi să se pregătească pentru că seara va avea spectacol la Teatul Național.

Când credea că ziua a luat sfârșit și că singurul lucru care îi mai rămâne de făcut este să ajungă acasă, drumul a fost imprevizibil și Mihai a mai pierdut timp din cauza unui accident rutier.

Dar Bendeac ține la fanii lui și nu încheie ziua fără să-i anunțe că spectacolul a decurs bine. Însă nu a uitat nici să precizeze că este așa „rupt încât îmi e lene să opresc motorul, să cobor din mașină și să urc în casă, jur”.

Actorul își încheie ziua la fel cum a început-o, fredonând o melodie, însă nu a lipsit nici tipica poză din lift.

Jurata iUmor, Delia, despre cum își alege ținutele: „Trec peste orice stil vestimentar doar ca să fiu comodă”... iUmor revine cu cel de-al șaptelea sezon din 13 septembrie, de la 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x